Skocz do zawartości

IV edycja konkursu "Wygraj Laptopa"

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja nie startuje... nawet mnie temat nie interesuje ;) ale zerkam co tu piszczy :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

i mam pytanie, czy pkt są za TOP10 prosto z google czy za 10 najlepszych wśród startujących? (zakładam, że ktoś sobie wypozycjonuje a nie będzie brał udziału np. itd)

Pewnie będą brali całe top, a potem będą czyścili z: -domen z frazą, -domen nie zgłoszonych do konkursu

i po oczyszczeniu będa mieli swoje TOP :P

opcja z sprawdzaniem pozycji w ostatnim miesiącu ciekawa, tylko dlaczego taka fraza? był temat, w którym były podawane propozycje i poruszono temat żeby nie było frazy, która może namieszać w zwykłych wynikach? było nie było przy takiej ilości stron i mocy jaka będzie wykorzystana do podbicia wyjdą tez normalne frazy,które będą wklepywać normalni użytkownicy...

a co do tematu konta pro u xann'a bo dyskusji by ni było, jakby było napisane w prost, że jest wpisowe 30zł a nie konto pro cena 30zł.... zresztą xann mogł przecież jako właściciel nie pobierać opłat za te konta pro na potrzeby konkursu :)

tak czy inaczej powodzenia wszystkim ;)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Super. Ja mam stronke od dziś :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

poszukajcie a znajdziecie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności