Skocz do zawartości

Udostępnianie poczty czyelnikom dzięki Google Apps

SzybkaJazda

Rekomendowane odpowiedzi

Zapewne wielu z Was korzysta z Google Apps prywatnie, ja się zastanawiam nad wdrożeniem tego komercyjnie, coś w stylu tego co oferuje gazeta.pl.

Nie rozumiem jednak cennika:

40 EUR/konto użytkownika/rok

Oszczędzasz 8 EUR/konto użytkownika/rok

Czy €40/rok to cena ogólna i mogę sobie założyć tyle kont ile mi się żywnie podoba czy za każde konto płacę €40? Jeżeli to drugie, to jest to lekko mówiąc - średnio opłacalne jeżeli liczymy ilość kont w dziesiątkach i setkach tysięcy...

wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe.

wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji

łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm!

Dzięki za odpowiedzi, napisze maila do Google , przedstawię im nasz pomysł i zobaczymy jaką cenę podadzą indywidualnie.

wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe.

wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji

łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności