Skocz do zawartości

Samemu pozycjonować, czy zlecić?

alexx-1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam prostą odpowiedź - lubisz robić stronkę, sprawia Ci to przyjemność, sam pozycjonuj - katalogi dużo dadzą, sam wiele się nauczysz. Gorzej gdybyś nie miał pojęcia o internecie ale strona wygląda nieźle dlatego taka rada, a nóż uda Ci się i wciągniesz się w seo i w przyszłości będziesz tak zarabiać?

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Okej, to tak jak miało być. Wypozycjonuję Ci tą stronę za dopłatą z mojej strony alex :) A wiesz dlaczego? Bo kiedy grałem w Max Payne strasznie mi było szkoda Alexa, który stracił żonę i dziecko. TO przywiązanie do imienia. Proponuję, że w zamian za możliwość pozycjonowania Twojej strony, zapłacę Ci 100zł. Jeśli pasi, to napisz na priv.

Ja na Twoim miejscu sam by ją wypozycjonował. Nauczysz się czegoś nowego :hello: Jeśli nie, to na Allegro możesz kupić ręczne dodanie strony do katalogów i precli.

na Allegro możesz kupić ręczne dodanie strony do katalogów i precli

jeśli miałbym wybierać zakup, to niekoniecznie na allegro

ale w Twoim przypadku sugerowałbym SEOBohatera i samodzielną pracę półautomatem lub zwykłe ręczne katalogowanie/preclowanie z wpisami o unikalnej treści

dymna.jpg

Omijaj allegro szerokim łukiem. Kataloguj i precluj nawet i do 200 wpisów na dzień. Słuszna uwaga zostania zapisana kilka postów powyżej. Jak dojdzie do premiery, to nie dasz rady sam tego wypozycjonować. Zjedzą Cię na śniadanie :D

no i dlatego myślę, żeby zainwestować w publikera, wtedy nie tak łatwo mnie prześcigną :P no i grunt miałbym już niezły

Portal PS Vita | Forum

Vitasitepl.gif

dobra, ale już postanowiłem że zakupię publikera, na dłuższą metę dużo bardziej mi się opłaca niż komuś zlecać
Mylisz pojęcia troszkę bo tutaj doradzają ci o ręcznym katalogowaniu ( dużo bardziej wartościowe i pewne linii zewnętrzne ) wszyscy a nie automatem :) Pamiętaj że program to nie wszystko jeszcze musisz mieć czym dodawać do katalogów czyli teksty, ich koszt może nie wielki ale ciągle trzeba mieć nowe, pod drugie musisz mieć też dobrą baze katalogów i precli. Jeśli planujesz tylko katalogować jedną stronę lepiej skorzystaj z półautomatu niż automatu. Zawsze możesz kupić blas za 40-70 zł na wszystkie precle a nie kupować po to publikera czy omni. Jeśli już zdecydowałeś to przemyśl jeszcze temat czy publiker czy omni :) Poczytaj opinie

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Generalnie jakiś półautomat może się jeszcze przydać gdy oprócz strony celowej zapragniemy posiadać zaplecze, a posiadanie zaplecza nawet darmowego jest przydatne i pozwala na prostsze pozycjonowanie kolejnych stron

postaw sobie zaplecze na darmowych systemach blogowych.

dodatkowo kup parę domen regionalnych i postaw 10-20 unikalnych treści na każdej.

jak masz parę złotych więcej, to kup wyróżnienia w seokatalogach z PR>3, dodatkowo wyróżnienia na katalog.di.com.pl, katalog.gazeta.pl - zobaczysz, że można w ten sposób "dopalić" stronkę. Przyrost linków jest, metoda w 100% sprawdzona. Kup listę katalogów od ptaka i zapłać za wszystkie wpisy z listy.

linkuj sobie zaplecza i nie bój się o żadne bany czy filtry.

Zamiast kupować publikera zamów blasta na katalogi jak juz skatalogujesz i zobacz na jakiej wtedy będziesz pozycji. Jeżeli za nisko - zwiększaj zaplecze, mocniej jej linkuj.

@mar_dal - publikerem można robić nawet średnio trudne frazy, nawet z tą śmieciowatą bazą jaka jest. Zależy jak go skonfigurujesz. Ale faktem jest, na trudniejsze frazy może zaledwie lekko pomóc.

• 3 tygodnie później...

Zanim dowiedziałem się czym jest pozycjonowanie, wymieniałem się linkami z innymi stronami, co dawało dosyć dobre rezultaty (2005r). Polecam Tobie to samo, masz Pr=4 więc na pewno uda Ci się z wymiany pozyskać kilka wartościowych linków. Najlepiej wymiana z anchorem w postaci frazy, i wymiana typu a-b a-c. Do tego katalogi, precle i ani się obejrzysz będzie w Top 1 :)

Tu miała być sygnatura...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności