Skocz do zawartości

Samsung Avila GT-S5230G

MixKosa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :hello:

Postanowiłem że dodam tu swoją stronę do oceny, proszę można się śmiać że to kicz i takie tam, Co jeszcze powinno się znajdować na stronie? strona ma głównie pomagać użytkownikom Samsunga avila jako też informować co się dzieje, zapraszam do podawania wad i zalet, strona jest nie za wysoko ale walczę z pozycją

Wystartowała strona: 07.08.2011

https://samsungavila.bnx.pl

a ja tylko zapytam, jak walczysz o te pozycje? :)być może znasz metody inne, niż większość na tym forum, bo stronka ani za szczególnie zoptymalizowana, ani podlinkowana...

Standardowo pozycjonuję a metody poznaje bo jestem amatorem ale poznaje tajniki SEO, Tak to prawda że nie jest zoptymalizowana i podlinkowana bo zapoznaje się z tym wszystkim jest tego dużo, coś tam już wiem ale jeszcze nie na tyle żeby było to widoczne :hello: myślę że mi pomożecie ;)

Zabieram się za linkowanie ale mam pytanie jak usunę całkowicie te linki ze strony głównej to chyba indeksowanie spadnie. linkuję do wartościowych stron z min 4PR szukam większych :D optymalizacja co mam przez to rozumieć można jaśniej jakieś wskazówki po proszę

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności