Skocz do zawartości

WIELKI SPADEK Z GOOGLe- POMOCY

Maches

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Otóz jakos tydzien temu moja strona byla na 2 pozycji w google. Postanowilem tylko zmienic description strony bo troche mi nie pasowal,dokladnie jedno slowo.

Po 2 dniach nagle spadla na 100+ pozycje , czy to moze byc od tego?

I moje pytanie , czy ona powroci po jakims czasie na ta pozycje, czy mam zmienic ten description na stary zeby wrocila?

Przypomne iz strona byla na 2 pozycji przez okolo pol roku , albo wiecej.

Pozdrawiam i prosze odpowiedziec jezeli ktos zna na to pyt odpowiedz.

To raczej ma związek ze zmianami w algorytmie wyszukiwarki G, a to że stało się to zaraz po Twojej zmianie to przypadek. Spróbuj przywrócić starszą wersję strony a prawdopodobnie nic się (na lepsze) nie zmieni.

PS. tytuł tematu jaki założyłeś, sugeruje, że dostałeś jakiś spadek z google :)

To raczej ma związek ze zmianami w algorytmie wyszukiwarki G, a to że stało się to zaraz po Twojej zmianie to przypadek. Spróbuj przywrócić starszą wersję strony a prawdopodobnie nic się (na lepsze) nie zmieni.

PS. tytuł tematu jaki założyłeś, sugeruje, że dostałeś jakiś spadek z google :D

Czyli mam przeywrócic wszystko co bylo wczesniej przed zmiana? Czyli ten description ustawic taki jak byl wczesniej?.

Pozdrawiam,Michal

edit: I moje pytanko, czy teraz ostatecznie wroci moja pozycja frazy ventrilo mix dla strony ventrilo-mix.com spowrotem ?

Duplicate Content w faq i about. Twoja strona nie ma oryginalnej treści więc leży + do tego optymalizacja. "ventrilo" ma KW density 6,4 wg seoquake. Tyle na pierwszy rzut oka i min tutaj szukałbym przyczyn spadku. Ogólnie strona do gruntownej poprawy albo zrobienia od zera.

• 2 tygodnie później...

Linkuj, bo 55 linków prowadzących do strony to trochę mało.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Hm,czyli co mam zrobic?

Moze mi ktos cos poradzic i czy wroci mi ta pozycja ventrilo mix w google?

Spokojnie, bez nerwów, wyluzuj troszkę, idzie weekend idź na browarka, może wróci przez ten czas, może nie ;)

Bez paniki!!! Linkuj k....:) Tez miałem podobne sytuacje, dasz radę!

Linkuj dalej i nie pier*ol

• 1 miesiąc temu...
ok,dzieki za rade ;p

Mam nadzieje ze wroci ta fraza. Bo na tej stronie zalezy mi najbardziej.

Pozdrawiam! Mozna zamknac temat!

Nie przejmuj się bo z tego co widzę nie ma czym :P Faktycznie mógłbyś popracować nad podstawami ale nie ma powodu do paniki :)

Pytania odnośnie konkretnych stron zadawaj proszę na PiO lub na Forum dla Webmasterów :)

Teraz przez ślinik wyszukiwarki bardzo wiele stron poleciało. Zarówno wartościowych jak i nie. To coś to ruletka oceny stron google - nie jesteś sam. U mnie dół o 90% od około 12 dni już trwa.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności