Maches Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam, Otóz jakos tydzien temu moja strona byla na 2 pozycji w google. Postanowilem tylko zmienic description strony bo troche mi nie pasowal,dokladnie jedno slowo. Po 2 dniach nagle spadla na 100+ pozycje , czy to moze byc od tego? I moje pytanie , czy ona powroci po jakims czasie na ta pozycje, czy mam zmienic ten description na stary zeby wrocila? Przypomne iz strona byla na 2 pozycji przez okolo pol roku , albo wiecej. Pozdrawiam i prosze odpowiedziec jezeli ktos zna na to pyt odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Na 100% nie od tego. Jakieś inne działania podejmowałeś? boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Daj adres strony bo bardzo wątpliwym jest aby zmiana opisu wpłynęła na taki spadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maches Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 www.ventrilo-mix.com Prosze. @UP nic nie zmienialem orpócz description. Aaa chociaz nie,moze jeszce w index.html , pare linijek usunalem tekstu ktory mi sie nie podobal na mojej stronie glownej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 To raczej ma związek ze zmianami w algorytmie wyszukiwarki G, a to że stało się to zaraz po Twojej zmianie to przypadek. Spróbuj przywrócić starszą wersję strony a prawdopodobnie nic się (na lepsze) nie zmieni. PS. tytuł tematu jaki założyłeś, sugeruje, że dostałeś jakiś spadek z google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moy Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Weź se zmień chopie opis strony na głównej zostaw ,tylko ten , który ma być reszte se wymyśl od tego możesz zaczynać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maches Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 INOMan napisał(a): To raczej ma związek ze zmianami w algorytmie wyszukiwarki G, a to że stało się to zaraz po Twojej zmianie to przypadek. Spróbuj przywrócić starszą wersję strony a prawdopodobnie nic się (na lepsze) nie zmieni.PS. tytuł tematu jaki założyłeś, sugeruje, że dostałeś jakiś spadek z google Czyli mam przeywrócic wszystko co bylo wczesniej przed zmiana? Czyli ten description ustawic taki jak byl wczesniej?. Pozdrawiam,Michal edit: I moje pytanko, czy teraz ostatecznie wroci moja pozycja frazy ventrilo mix dla strony ventrilo-mix.com spowrotem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1349 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Duplicate Content w faq i about. Twoja strona nie ma oryginalnej treści więc leży + do tego optymalizacja. "ventrilo" ma KW density 6,4 wg seoquake. Tyle na pierwszy rzut oka i min tutaj szukałbym przyczyn spadku. Ogólnie strona do gruntownej poprawy albo zrobienia od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metju Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 witam, u mnie od kilku dni strona spadła na ostatnią pozycję w google i tak się trzyma a nic nie robiłem jedynie co to zaledwie 200 PP. Pozostaje czekać aż G przywróci pozycje (mam nadzieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maches Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Hm,czyli co mam zrobic? Moze mi ktos cos poradzic i czy wroci mi ta pozycja ventrilo mix w google? Za wszelkie bardzo pomocne informacje, i jezeli strona wroci w google , postarma sie oczywiscie odwdzieczyc. Email : elf.bot1992@gmail.com GG : 7267935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Linkuj, bo 55 linków prowadzących do strony to trochę mało. Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Maches napisał(a): Hm,czyli co mam zrobic?Moze mi ktos cos poradzic i czy wroci mi ta pozycja ventrilo mix w google? Spokojnie, bez nerwów, wyluzuj troszkę, idzie weekend idź na browarka, może wróci przez ten czas, może nie Bez paniki!!! Linkuj k.... Tez miałem podobne sytuacje, dasz radę! Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maches Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 ok,dzieki za rade ;p Mam nadzieje ze wroci ta fraza. Bo na tej stronie zalezy mi najbardziej. Pozdrawiam! Mozna zamknac temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guglarz Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Maches napisał(a): ok,dzieki za rade ;pMam nadzieje ze wroci ta fraza. Bo na tej stronie zalezy mi najbardziej. Pozdrawiam! Mozna zamknac temat! Nie przejmuj się bo z tego co widzę nie ma czym Faktycznie mógłbyś popracować nad podstawami ale nie ma powodu do paniki Pytania odnośnie konkretnych stron zadawaj proszę na PiO lub na Forum dla Webmasterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Teraz przez ślinik wyszukiwarki bardzo wiele stron poleciało. Zarówno wartościowych jak i nie. To coś to ruletka oceny stron google - nie jesteś sam. U mnie dół o 90% od około 12 dni już trwa. Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.