Skocz do zawartości

WIELKI SPADEK Z GOOGLe- POMOCY

Maches

Rekomendowane odpowiedzi

zrób 301 z index.html na stronę główną /

edit: Guglarz - welcome :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Guglarz co Wy tam znowu kombinujecie :D ?

Testują wprowadzenie nowej funkcji RAND(); dla wyników organicznych i sprawdzają narastające zadowolenie z wyników jakie ta funkcja niesie za sobą dla użytkownika "przypadkowego". :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nie kop leżących, bo Ci mogą sie podnieść i oddać. Pamiętaj, że dla G dziś wrogiem jest jedna grupa, a jutro może być następna. G to międzynarodowa korporacja, której celem jest osiągnięcie jak najwiekszych zysków. Wyszukiwarka dla userów to "projekt z garażu", który już dawno temu przestał być projektem marzycieli. Teraz to kasa, kasa, kasa, co mi oczywiście nie przeszkadza. Zauważ, że kiedyś mówili, że nie da się oszukać ich algorytmu. Dało się. Teraz mówią, że walczą ze spamem, a moim zdaniem ten spam zaczął wypływać w wynikach właśnie dzięki tej walce. ;)

- Reklama -

U mnie jeden serwis o 90% mniej oglądalności drugi o 20% więcej. To jest ruletka - już trwająca ponad 14 dni. Bardzo irytujące jest coś takiego. Niech łapią DC, spam strony, zaplecza itp ale nie strony budowane ręcznie i na jakiś temat od lat - to algorytm ruletka i chybił trafił.

Znam stronę bardzo wartościową co poleciała na dno - a to jedyna strona z informacjami o medycynie naturalnej z jakiej korzystałem.

Normalnie cuda.

Jak myślicie takie wbijanie w dno stron będzie już na zawsze czy odpuści ten algorytm ?

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Ale czasem te spadki to wynik walki ze spamem. Jeżeli ktos ma wartościową stronę, dodawał ją do katalogów, zaczął korzystać dodawarek, może SWLi itd, to teraz jak algo wycina (czy nawet zeruje moc linków) strony - nazwijmy je spamowymi - to oczywiste jest, że po ( )( ) dostają i te porządne strony, cos jak w dominie. Ci co maja linkowanie bardziej zdywersyfikowane, czyli zadbali o linki linków ze stron, na które G patrzy łaskawiej, to nie zauważają aż takich jazd. W przypadku filtrów jak na tych regionalkach dochodzi jeszcze filtrowanie dlatego, że ponieważ i tyle. :D

- Reklama -

U mnie tylko ręczna sprawa, 100% unikalna teść i to długa konkretne sprawy opisane - artykuły tematyczne. Zero linków zewnętrznych i poleciała o 90%. Inna mniej wartościowa wzrosła - cuda i ruletka wiem co mówię. To loteryjka google

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności