Skocz do zawartości

Pozycje +30 na liście wyników

lukio

Rekomendowane odpowiedzi

to jest nowość i pokazuje nie tylko ogłoszenia ale także informacje np z branży turystycznej o dostępnościach noclegów, a biorą się ze strony przede wszystkim dobra optymalizacja prowadzi do tego ja zauważyłem to od niedzieli, przydatna rzecz +1 dla google

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Widziałem w kodzie stron dla których coś podobnego się wyświetla że nie koniecznie są to elementy <ul><li>, gdyż zdarzało się to też dla zwykłych elementów <div> czy nawet <tr> jak w przykłądzie ze zdjęcia.

Mi dla noclegi Gdynia wskazana stronie nie wyświetla listy przykładowych obiektów. Mam adres, tytuł i standardowy opis.

przy turystyce pracują nad cenami z lewej strony jest już zakładka by wyszukwiac wyniki dla noclegów i przedziałów cenowych póki co widziałem że na google.com działa i pojawiają się już ceny, ale nie działa jeszcze idealnie, póki co widze ze na niektórych DC nie działa wszystko stąd czasami niektórzy nie widzą zmian

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

coraz większy śmietnik robią z tej swojej wyszukiwarki. Zatracają to co było jej siłą, dojdzie do takiego momentu, że stopień "skomplikowania" wyników wyszukiwania osiągnie taki poziom, że... ludzie zaczną się w tym wszystkim gubić i zniechęcać.

Wydaje mi się, że Google chce dzięki takim zabiegom jak najbardziej skomplikować wyniki wyszukiwania, gdzie wszystkie informacje, które potrzebujesz będą w wyniku wyszukiwania danego hasła. Czyli widzisz wynik serpów i jednocześnie on jest tak idealnie skondensowany treściowo, że nie klikasz w adresy, które tą treść udostępniają. Taki mały matrix się wtedy pewnie zrobi :) A wszystko to po to, aby mieli jeszcze większe zyski z reklam, no bo przecież to nie Google będzie chciało wejść do Internetu, tylko internet do Google :) Niech żyje monopol...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności