Skocz do zawartości

ban za ?

jatylkoja

Rekomendowane odpowiedzi

Naruszenie praw autorskich ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred zobacz ile jest stron o tej samej tematyce co moja.

Opłaca mi się robić przekierowanie na nową domenę (rok w sieci) , przed banem strona best-film.pl była na top 10 filmy top 12 seriale top 6 kino online i top 10-20 filmy online , seriale online , filmy za darmo.

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

Opłaca mi się robić przekierowanie
a opłacało ci się przez rok walczyć o te pozycje ?? Nie zastanawiaj się tylko rób 301 natychmiast, popraw stronę i wyrzuć linki w stopce

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

ban jest za naruszenie praw autorskich ... nie mnie rozstrzygać dlaczego inne strony wiszą a inne nie - nie jestem Google. Widzę już 20 czy może 30te narzekania o banie za tę tematykę. Poczytaj DMCA czy jakos tak się to nazywa.

tylko 32 linki ? wątpię aby tylko za to.

301 i rozpatrzenie nic nie da.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

była na top 10 filmy top 12 seriale top 6 kino online i top 10-20 filmy online , seriale online , filmy za darmo.

tak z czystej ciekawości bo nie całkiem rozumie te topy wszystkie - to była w top 10, 12 i 6 czy po prostu była na 10, 12 i 6 miejscu?

bo top 10 jeszcze rozumie jako 1. stronę, ale top 12 to niby co znaczy? to moge też napisać, że moja strona jest w top 12 345 678 912 na jakieś hasło?

Pozdrawiam

Piotr

Zgred zobacz ile jest stron o tej samej tematyce co moja. [...]

Nie jestem zgred (na szczęście), ale zgłoś odpowiednio do google jedną z takich stron to też prawdopodobnie dostanie bana.

Przez akceptację takich stron jak Twoja w moim katalogu, wyleciał on z adsense: ban w adsense na domenę i dokładnie dostałem w powiadomieniu właśnie jako powód akceptację tego typu stron (przykładowe linki). Dlatego na 100% tego typu strony nie przestrzegają wytycznych Google i każda z nich teoretycznie powinna dostać bana, a że nie dostaje to prawdopodobnie dlatego, że bany w tym przypadku nie są rozdawane z automatu tylko przez moderatora.

IONMAn - dlatego czyszczę swoje katy z tej tematyki bo dostałem warninga za to.

Kazda branza ma inna charakterystyke.

@zgred - glowe dam sobie uciac, ze nie za to jest ban gdyz moderator Google'a nie jest od zastanawiania sie czy dana strona lamie czyjes tam prawa.

Zapytajmy G o site:torrentz.eu i zastanowmy sie dlaczego maja wiecej site niz jest polakow w Polsce.

Zapytajmy takze @jatylkoja jakie techniki seo stosowal, gdzie linkowal itd..

dostałes odpowiedź - nie jesteśmy Google. Bana dostałes i nic nie poradzisz. Napisz orzpatrzeniee - jak nadal dostawac bedziesz niezgodność z reg'iem Gugla to sie dowiesz, że nie masz szans.

Ban jest jak w morde strzelił za DMCA. jak dla mnie temat zamknięty.

Nie no ja się nie żalę tylko tak z ciekawości zapytałem. Nie wiązałem nadzieli z tą stroną była ona raczej założona tylko dlatego że chciałem co nie co liznąć seo. Ale gdy wbił mi się pr 5 pomyślałem że można trochę na niej zarobić i fakt przyszarzałem z linkami. Co do SLW to linkuje linkme.pl elite linki w tekście jest ich około 60. Kiedyś puściłem blasta Scrapeboxem żeby podlinkować sobie jeszcze podstrony , ale to było z 2-3 tygodnie temu :P W weekend siądę i przerobię tą stronę na legalną zajmującą się recenzjami filmów i seriali, no i zobaczymy co wujek na to.

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

IONMAn - dlatego czyszczę swoje katy z tej tematyki bo dostałem warninga za to.

Tobie warninga a mi od razu bana ;(

@pbtorgpl - Moim zdaniem moderator google właśnie od tego jest żeby oceniać, także to czy treści nie naruszają praw autorskich w najbardziej oczywistych przypadkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności