Skocz do zawartości

top-strony.com.pl darmowe kody z okazji.......

DamianX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 lata później...

Ho ho ho Merry Christmas, z okazji nadchodzących Świąt kilka kodów do wykorzystania w top-strony.com.pl. Serdecznie zapraszamy i życzymy Wesołych Świąt. p.s. proszę potwierdzić wykorzystany kod, aby wpis został umieszczony i jak zwykle unikalne opisy. :heej:

kody premium:

XMAS001
XMAS002
XMAS003
XMAS004
XMAS005
XMAS006
XMAS007
XMAS008
XMAS009
XMAS010
XMAS011
XMAS012
XMAS013
XMAS014
XMAS015

Moderowany katalog stron - top-strony.com.pl działający nieprzerwanie od 2010 roku. Zapraszamy!

Dziękuje za XMAS015.

Tak na marginesie to opcja "Dodaj stronę" jest w tym katalogu mało widoczna, albo ja jestem ślepy. Ja bym ją bardziej zaakcentował, ale to tylko moja sugestia :D

Wesołych Świąt

• 1 rok później...

Z okazji zbliżających się wielkimi krokami Świąt przekazujemy kilka kodów do wykorzystania w top-strony.com.pl. Serdecznie zapraszamy i życzymy Wesołych Świąt, p.s. proszę potwierdzić wykorzystany kod w wątku, aby wpis został zamieszczony (1 użytkownik = 1 wpis) i jak zawsze unikalne opisy. :heej:

kody premium:

XMAS001
XMAS002
XMAS003
XMAS004
XMAS005

kody silver 365:

XSMAS001
XSMAS002
XSMAS003

kody gold 365:

XGMAS001
XGMAS002

Moderowany katalog stron - top-strony.com.pl działający nieprzerwanie od 2010 roku. Zapraszamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności