Skocz do zawartości

Podwójne meta opisy oraz podwójne tagi tytułowe

Ludi

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam stronę która ma kilkaset podstron i niestety sprawdzałem dzisiaj zalecenia od G i niestety wyświetliło mi się:

Podwójne meta opisy ~11k

podwójne tagi tytułowe ~11k

Co proponujecie zrobić w takiej sytuacji? Jak wiadomo tagi dla każdej z tych stron mimo że są takie same opisują poprawnie jej działanie oraz tematykę.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Wiem że unikalne meta dane są najlepsze, ale jeśli nie ma możliwości ich dodania to lepiej pozostawić podwójne meta dane czy usunąć je całkowicie?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności