Skocz do zawartości

Katalog Cinmar.info

cinmar

Rekomendowane odpowiedzi

hehe pewnie korzystasz z 10'' ?? właśnie zauważyłem że przy 10'' monitorze wywala regulamin na lewą stronę. Link jest u gry w menu zaraz obok "mój panel"... ;)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Dodałem wpis, mam nadzieję, że jeszcze jest w kolejce bo oczekujących nie widzę :D. Grafika okej, proponuję zmienć tylko w statach paseczki PR.

Noi opis proponuję przedłużyć do 400 znaków, bo ciężko wymieścić się z 330 znakami nie wspomnając już o unikacie.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Dzięki wszystkim za uwagi, zmieniłem opis do 500 bo jednak dużo osobom to przeszkadza, jeśli ktoś chce krótki to min 150 znaków ustawione. Co do szaty graficznej na pewno jest trochę błędów nad którymi popracuje min właśnie wskaźniki pr. Co do samych wpisów w kolejce jest mnóstwo stron i akceptuje te które na pewno nadają się od razu do publikacji, mnóstwo jest wpisów które nadają się do kosza i stąd moja gorąca prośba do dodających by w Uwagach napisać info że wpis unikat, ewentualnie zasugerować że wpis warty uwag :) , bo ci co jadą z półautomatów nie zwracają uwagi na informacje przy dodawaniu a potem się dziwią czemu wpis nie przyjęty !

To że katalog darmowy to nie znaczy że będzie tu syf i siara :D

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 3 miesiące temu...

Z racji mikołajków chciałbym przekazać małą pomoc dla chłopaków chorych na autyzm . Dlatego sprzedam multikody do katalogu stron w ilości 10x wpis "Srebny" za 10 zł. Paczki można powielać, potwierdzenie wpłaty na dowolne z kont wystarczy posłać na domeny(m@lpeczka)cinmar.info. Wpłaty powyżej 50 zł premiuje wpisem Złoty a powyżej 100 zł Diamentowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności