Skocz do zawartości

Zlecenia nowy dział - na subdomena

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

1.Ja by polecałem zrobić tak zęby skopiować bazę Nikow i hasel z PIO , wtedy będzie łatwiej zdefiniować kto co zleca i td

2.Nie da się zarejestrować jaki kol-wiek Nick na literę M :P, wielkość litery niema znaczenia odrazu komunikat "Podany nickname zawiera niepoprawne znaki" , taki mały bug ;)

Wszystko fajnie tylko że taki projekt raczej się nie sprawdzi z prostego powodu. Aby składać oferty trzeba się zarejestrować w getak.pl Po rejestracji mamy jednak fajny komunikat:

Każdy użytkownik serwisu Getak.pl otrzymuje na start w serwisie podstawowy, darmowy pakiet (możliwość złożenia do 10 ofert miesięcznie).

Żeby złożyć więcej ofert trzeba już zapłacić - minimum 50zł miesięcznie.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Żeby złożyć więcej ofert trzeba już zapłacić - minimum 50zł miesięcznie.

to by akurat nie był problem, gdyby nie zabójcza wysokość większości stawek, oferowanych przez zleceniodawców-biznesmenów :)

połączenie z userami PiO okej...

co do uwag: niezły tam jest burdel... przy przeglądaniu nie wiem co jest co. Na przykład ogłoszenie " Teksty, Tłumaczenia / Redagowanie tekstów

Stworzenie definicji" ? o co kaman? Ktoś chce zlecić stworzenie definicji? a może oferuje stworzenie definicji? a może je po prostu definiuje dopiero?

brakuje podziału, na rodzaj ogłoszenia, czyli na zlece/kupie/sprzedam/wykonam...

ale to i tak nic nie zmieni bo ja osobiście jakoś nie kwapie sie do płacenia na rzecz Getak - 50 PLN na miesiąc, prędzej dałbym na to forum ;)

Na razie nie mogę się połapać w tym wszystkim. Raczej mi się nie podoba;) ale kieruję się tylko uprzedzeniem do nowości:) Można złożyć tylko 10 ofert, każdy jest tam anonimowy...i to jest niefajne. A i chyba nie można edytować treści oferty(albo nie umiem).

Jakby co, to jestem tam MartaN. ;)

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Chyba nie za bardzo zrozumieliście celowości tego projektu:

ostatnio pojawiło się wiele "wymagań i oczekiwań" względem adminów w dziale zleceń; a nie jest celem Michała i Jimmiego zajmowanie się ogłoszeniami... zatem zostało to przekazane do zewnętrznej obsługi.

Osobiście oceniam to bardzo dobrze, bo to był już najbardziej męczący dział wraz z tym

PiO ma służyć wymianie informacji, a ostatnio stało się targowiskiem i do tego sądem, gdzie od adminów i moderatorów próbuje się wymusić odpowiedzialność za ogłoszenia [ nierzetelny partner ]ów itp...

Zatem zostało to oddane na zewnątrz i w związku z tym nie ma sensu oczekiwać migracji nicków i innych tego typu rzeczy. Niech oni zajmują się handlem, a PiO niech wróci do tego, do czego zostało przeznaczone od zarania: dzielenie się wiedzą SEO i SEM.

dymna.jpg

O przepraszam, głównym postulatem do adminów i moderatorów jest jedynie przeniesienie tematu z jednego działu do drugiego. Od kilku miesięcy jednak jak widać ta prosta czynność moderacyjna przerasta Wasze możliwości.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Od kilku miesięcy jednak jak widać ta prosta czynność moderacyjna przerasta Wasze możliwości.

sindirus jak się nie podoba sposób moderowania PIO to pzreciez ciebie nikt tu ciebie nie trzyma.

p.s czytając twoje posty, myślę że nie będzie to duża strata, jak nie możesz sobie poradzić z konkurencja za 0,80 PLN./1000 znaków to non-stop masz do modów i adminów jakieś pretensje, typu podziękowania czasami szwankują, dział zlecenia złe moderowany. Ten forum to prywatna własność, jest prowadzony tak jak pasuje. Załóż sobie forum "super copiwriter" i tam wylewaj swoja frustracje.

@początkujący- bardzo fajnie to wyjaśniłeś, głównym celem forum nie jest szukanie i dawanie zleceń, ale musicie też wczuć się w nasze położenie. Tutaj "wewnątrz" było nam dobrze, znaliśmy się już mniej więcej, można było zaufać sobie( przynajmniej teoretycznie), a teraz możemy czuć się nieco porzuceni przez matkę, która postanowiła pozbyć się problemu i powiedziała "radźcie sobie sami". :D (w mojej opinii)

Doceniam jednak to, że dbacie o czystość forum, bo jednak w jest ono od SEO.

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności