Skocz do zawartości

Filtr totalny

zecke

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na jednej z nowych domen postawiłem wordpressa na nim kilkanaście unikalnych artów. Domena praktycznie linkowana po to, aby ją zaindeksować. Kilka stałych linków z różnymi anchorami na stronę główną.

Domena indeksuje się świetnie, tzn na komendę site wszystko ładnie wyskakuje, każda podstrona. Problem polega na tym, że strona nie pojawia się (sprawdzałem miejsca od 1 do 1000 ) na żadną frazę w serpach.

Mało tego, nawet wyrwane unikalne teksty z artów wpisane w cudzysłowiach się nie pojawiają (nawet jak wywali tylko 20 wyników)...

Domeny nie podam. Czy spotkaliście się już z takim totalnym filtrem ?

Sytuacja ta istnieje od miesiąca (nie pomaga przyłożenie dobrych linków stałych) i trwa od wdrożenia serwisu do dzisiaj...

Dzięki za ewentualne uwagi

tak. codziennie wylatują mi stronki na kilka dni poza top1000... jak się tak dzieje siadam do optymalizacji i z reguly pomaga.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności