Skocz do zawartości

Page Rank, dlaczego spada?

Malina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam stronę od kilku lat dla której Page Rank w najlepszym okresie wynosił 4.

Nie robiłem nic od dłuższego czasu z pozycjonowaniem i PR stopniowo spadał, aż do 0.

Dodałem stronę do kilku katalogów PR podniósł się na 2, minęło kilka miesięcy PR znowu spadł na 0.

Gdzie jest problem, że Page Rank spada do 0, kiedy mam inne strony starsze, statyczne, nie aktualizowane i PR nie spada poniżej 2, a na tej stronie spada do 0, mimo że strona jest na bieżąco aktualizowana i ma 1000 użytkowników dziennie.

Co może być powodem, że PR spada do 0?

Co zrobić, aby wrócić do szczytowego PR 4 i wyżej?

Połącz się z Internetem: Design by Malina 

w ostatnich czasach pagerank zupełnie nic nie znaczy.

powodów za to może być wiele

- zmiana algo w google

- kiepskie linki

- kiepska witryna

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Co to jest algo w google?

Inne to kiepski, chyba nie jest tak kiepiski jeżeli przy PR 0 jest sporo odwiedzin i liczba odwiedzin rośnie.

outofmatrix

dzięki :) to może być dobre.

Czy można bez przechwycania, i jeżeli nie ma takich domen, za free chyba się nie da, a za skromą opłatą, wieczystą gwarancją, jakościowo?

Kilkadziesiąt złotych, może i warto, analizuje, ale chyba już wiem co jest powodem takiego spadku PR.

Strona jak pisałem jest aktualizowana i zmieniana. Jakiś czas temu zmieniłem wiele podstron i gdzieś pousuwałem linki zwrotne, podlinkowane strony, wszystko co pozycjonuje. Muszę na wstępnie przywrócić linki do tej strony, może tutaj jest problem, ponieważ starsze strony, w których nic nie ruszałem o x lat, mają swoje linki i PR nie spada.

linkowanie ze statlinka i seomatika szybko wpływa na prke

(wpływa no co... prke z nosa)

Takie systemy wcześniej, albo później zwykle więcej robią szkody niż są warte.

Chciałbym coś gdzie można powiedzieć o jakości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności