Skocz do zawartości

Gdzie jest spam...

pawelek

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem od google maila o spamie w stronie www.suknie-wesele.pl, wywaliłem słówa kluczowe (nie było ich dużo, ale były wypisane w marginesie).

Zgłosiłem ponownie i niestety google dalej napisał że strona jest zaspamowana.

"We've reviewed your site and we believe that some or all of your pages still violate our quality guidelines."

Czy ktoś mi podpowie czego może się google doczepiać w stronce www.suknie-wesele.pl ?

stopka do wyrzucenia - na milion procent.

edit: dobra radas - pod każdym obrazkiem daj linka do produktu poprzez anchortext a nie poprzez napis "szczegóły" - DUUUŻO zyskasz na ruchu :)

edit2:

aaa juz znalazłem - masz zaindeksowane wyniki wyszukania - należy je zablokować.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

stopka do wyrzucenia - na milion procent.

No ale czemu to jest spam?

Wprawdzie jest tam po 1-3 salony, ale w przyszłości może być to przydatna część nawigacji, aczkolwiek trochę tego za dużo w sensie podziału na Zobacz suknie ślubne/salony ślubne/komisy ślubne/wypożyczalnie w miastach.

Chyba tu raczej chodzi o te indeksowanie wyników wyszukiwania, o którym wspomniałeś.

Edit: aa już chyba wiem indeksowanie wszystkich miast nawet tam gdzie nie ma nic -

Lista sukni ślubnych z miasta Więcbork

Liczba pozycji: 0

brak sukni ślubnych spełniających podane kryteria wyszukiwania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności