Skocz do zawartości

Dlaczego wiele katalogów umożliwia darmowy wpis od PR >=X?

motoman

Rekomendowane odpowiedzi

Linkowanie do treści o wysokim trustranku powoduje, ze ten link pozytywnie (może być) oceniany jest przez G. Stąd może się narodzić dobra indeksacja serwisu kopii.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

czy na swojej liście katalogów wszystkie tego typu katalogi które dotychczas miałem oznaczone jako "darmowe" nie oznaczyć jako płatne.

Nie prościej zrobić kategorie? Darmowe, PR1, PR2, PR3, PR4, płatne... a te wymagające PR>4 to dodawać do spamu/płatnych. ;)

Możesz skorzystać z mojego spisu seokatalogów które są posortowane jak podał kolega @Kukis i możesz sobie je dostosować ewentualnie do swoich potrzeb ale są już zrobione kategorie ;) - to tak celem pomocy się wyrwałem

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności