Skocz do zawartości

Jak duże macie zaplecze?

krzys2

Jak duże macie zaplecze?  

237 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak duże macie zaplecze?

• Nie mam zaplecza
      20
    • 1-5 stron
      16
    • 6-10 stron
      8
    • 11-20 stron
      15
    • 21-50 stron
      12
    • 51-100 stron
      12
    • 101-200 stron
      17
    • 201-500 stron
      13
    • 501-1000 stron
      12
    • 1001-2000 stron
      8
    • Powyżej 2000 stron
      9
    • Powyżej 5000 stron
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pomyślałem, ze ciekawym pomysłem by było aby przygotować sondę dotyczące zaplecza.

Każdy może podać wielkość swojego zaplecza nie podając swoich danych.

Zapraszam

Dalczego w wynikach wyświetla się: Suma głosów 5; a w rzeczywistości oddane są dwa głosy?

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a mi zaplecze maleje ...

34044_133584423341884_100000709827655_188888_7333889_n.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mizeria ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ale widzę, że zaplecze masz raczej kiepskiej jakości... zainwestuj w coś lepszego niż luksusowa.rar - ponoć szybko się filtr dostaje po użyciu tego a i o bana nie trudno ;-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Więc jak widać, są osoby które mają powyżej 5000 stron zaplecza. No to juz jest spore zaplecze, jeśli jest na unikalnych domenach, i na unikalnych adresach IP. Zresztą, aby mieć takie duże zaplecze, to trzeba cały czas o nie dbać, pozycjonować je wartościowymi linkami. Utrzymanie go, to koszt rzędu min. 250.000 zł + obsługa pracowników z 2 razy tyle. Ale widać się OPŁACA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności