Skocz do zawartości

Jak duże macie zaplecze?

krzys2

Jak duże macie zaplecze?  

237 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak duże macie zaplecze?

• Nie mam zaplecza
      20
    • 1-5 stron
      16
    • 6-10 stron
      8
    • 11-20 stron
      15
    • 21-50 stron
      12
    • 51-100 stron
      12
    • 101-200 stron
      17
    • 201-500 stron
      13
    • 501-1000 stron
      12
    • 1001-2000 stron
      8
    • Powyżej 2000 stron
      9
    • Powyżej 5000 stron
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Panie Mariuszu z całym szacunkiem ale do portfeli sobie nie zaglądajmy i nie teoretyzujmy kto ile i na co mu starcza bo nie widzę sensu....

Jakie stwierdzenie taka odpowiedź :D

Zastanawia mnie pańskie podejście - rozumiem, że wykupując usługę pozycjonowania u Pana mogę liczyć na pozostawienie linków (lub ciągły proces pozycjonowania) nawet gdy już nie będę Pańskim klientem? Czy ta gwarancja jest dożywotnia czy ograniczona czasowo?

Na forum jesteśmy na Ty.

Źle rozumiesz. Nie ma ani gwarancji ani dożywotności.

Kupując u mnie usługę pozycjonowania, kupujesz:

- profesjonalne doradztwo

- pozycjonowanie za pomocą wszelkich dostępnych mi działań mające na celu uzyskanie możliwie wysokiej i TRWAŁEJ pozycji w wyszukiwarce (i nie tylko w niej)

- rzetelną informację (bez wchodzenia w szczegóły) na temat metod

- i jeszcze kilka rzeczy

Po odejściu nie spadasz w niebyt, ale w zależności od tego za co zapłaciłeś, kilka oczek, stronę, dwie.

A dlaczego tak?

Bo podstawą pozycjonowania nie jest napieprzanie bezwartościowymi i krótkotrwałymi linkami.

Bo klient za to mi odpowiednio płaci.

Mam tylko kilku klientów (zamkniętą listę) ale za to z wzajemnym zadowoleniem ze współpracy.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Mariusz

To trochę tak jakbym wykupił reklamę w tv na dwa dni, a później mój spot co jakiś czas miałby być puszczany całkowicie za free.

podstawą pozycjonowania nie jest napieprzanie bezwartościowymi i krótkotrwałymi linkami.

Czy będą to linki krótkotrwałe zależy wyłącznie od klienta :D

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

I niestety 90 ileś procent firm pozycjonerskich naprawdę uważa, że się zajmuje pozycjonowaniem.

Tylko ty znasz się na pozycjonowaniu, mistrzu, czytam tak twoje wypowiedzi i się zastanawiam, jak jesteś taki dobry to czemu masz tylko paru klientów?

podstawą pozycjonowania nie jest napieprzanie bezwartościowymi i krótkotrwałymi linkami.

Wymyśliłeś pozycjonowanie że masz wyłączność na to co jest podstawa?

Wkurzają mnie takie ludzie mam paru klientów bo to zamknięta grupa..... ble ble ble,czemu nie zatrudnisz więcej osób i nie zarabiasz x100?

Kolejny seo-etyk. To jest BIZNES a nie pomoc społeczna, jest kasa jest TOP, niema kasy niema TOPu krótko i na temat, a opowiadania typu ja pozycjonuje lepiej bo jest taki śliczny, to do działu dowcipy się nadaje

Czy będą to linki krótkotrwałe zależy wyłącznie od klienta

dokładnie tak.

Podsumowując, jedni pozycjonują za 10zł, drudzy pozycjonuje za ileś $ i zostawiają linki, a jeszcze inni pozycjonują na zasadzie płacisz masz pozycje, nie to dowidzenia, ja niestety jestem zwolennikiem trzeciej wersji, bo po co tracić czas na coś, co zysku nie daje, jak można w tym czasie zgarnąć innego klienta co zysk będzie dawał...

Ale mi się oberwało.

Ale w sumie tego się spodziewałem, tyle że nie od tych osób.

@MaxPan

"…jak jesteś taki dobry to czemu masz tylko paru klientów?"

Bo podstawą mojej działalności są sklepy i to one przynoszą mi główny dochód.

Jestem w stanie logistycznie i dobrze obsłużyć tylko kilka firm i tyle w temacie.

Nigdzie nie napisałem, że jestem dobry, ale że mam inną definicję pozycjonowania.

Sorry, ale osoby walącej SWL i mającej Publikera nigdy nie nazwę pozycjonerem.

"Wymyśliłeś pozycjonowanie że masz wyłączność na to co jest podstawa?"

Przeczytaj proszę ze zrozumieniem to co napisałem.

Podstawą u mnie.

"Kolejny seo-etyk."

Tak :D Bo to mi się bardziej opłaca.

@it_management

Pisząc o napieprzaniu linkami nie miałem na myśli Ciebie, bo o takim hurcie nie mam pojęcia :)

"Pan teoretyk"

Nawet fajnie brzmi.

No cóż, moje sklepy oblegają TOP-y, a na w top30 1/3 wyników należy do mnie lub jest przeze mnie manipulowana. O tych domenach można śmiało pisać, bo nieraz je pokazywałem.

Jak mam top1 i top2 to teraz już tylko pozostaje płatna reklama :) czy da się może wyżej?

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mariusz zrozum mnie prawidłowo, przynajmniej ja nie chce tu robić jakiś wycieczki osobiste . bo nie znam ciebie i było by to nie fer, ale jak ktoś mówi zarabiam 500 k rocznie( liczba przykładowa) i nie chce zarabiać więcej, ja jemu nie wierze :D

Ja chcę więcej :D

Ale niestety nie na pozycjonowaniu.

Na sklepy pracuje kilka osób, a pozycjonowanie robię sam.

A doba ma ciągle tyle samo i ciągle za mało. Poza tym za wygodny już jestem i wolę aby ktoś na mnie pracował :)

Pozdrawiam,

Mariusz

Panowie i Panie, temat zszedł zupełnie na manowce, a wycieczki osobiste nie są zgodne z regulaminem PiO. Jak zaraz nie skończycie, to będę rozdawał banany, bo własnie wróciłem ze sklepiku osiedlowego (mają małe zaplecze, ale skuteczne), a temat zamknę... zatem proszę...

dymna.jpg

Ale tu nie ma przecież żadnych wycieczek :D

A w końcu to dział "Pogaduszki" co nie?

@@it_management

Nie moje strony oglądałeś. Nie mam nic o Londynie.

Pozdrawiam,

Mariusz

site:domena to nie jest zadne zaplecze, bo tak to by ankieta musialaby byc w milionach i miliardach dla praktycznie co drugiej osoby z forum.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności