Skocz do zawartości

Prosze o ocene serwisu

mmiisiek

Rekomendowane odpowiedzi

mi sie to wogole nie zaladowalo ale co do stron tego typu tylko jedno przychodzi na mysl: jak ktos pisze "gry za darmo" a sa platne to doprowadza do szalu :lol: Oczywiscie sadzac po kodzie zrodlowym strony tutaj nie ma takich praktyk i jest ok. ale jak sie chcesz z tym wypromowac to proponuje hasla typu "tanie gry java", "tanie logosy" itd i oczywiscie (nie wiem dokladnie na jakiej zasadzie polega sprzedaz) ceny tez powinny byc nizsze... Ja osobiscie sciagam gry do mojej nokii za free ale jak mialbym cos kupic to nie dalbym wiecej niz 3 zeta za gre - sms pod 72xx, najwyzej 73xx ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

no tak ale co tu oceniac?

mam alergie na loga, dzwonki, tapety, komorki, wapacze, dzikie weze...

na widok tej tresci lewa reka wykonuje ruch pt altF4 w niecale 0,3 sekundy

czy naprawde ludzie przegladaja takie strony? :?

tez nienawidze takich stron bo jest ich juz naprawde wiele a obslugiwanych jedynie przez kilku operatorow (wpacz etc.). a nad czasem musze popracowac (0,5s) :lol:

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

jak na dzwonka to może być, tylko nie wiem czemu na upartego wsadzacie je na serwisy z aliasami, jak już inwestujecie to kupcie jakąs domenkę, zresztą zgadzam się z przedmówcami co tu oceniać strona z:

<!-- ----------------------------------------------------------------------------------------------------- -->

<!-- ----------------------------------------------------------------------------------------------------- -->

<!-- -------------------------------- G S M c o m m e r c e 3.0 ------------------------------------------ -->

<!-- ------------------------------------- ------------------------------------------------- -->

i już :?

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Szczerze powiedziawszy, żadnych nowych pomysłów na tej stronie nie widać.

Podobnych (prawie identycznych) stron jest w internecie wiele.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności