Skocz do zawartości

Lista spamerów katalogowych

Liszek

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłbym autora tematu o zaaktualizowanie 1 postu - całej listy, by była aktualna ;).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

GERY(dot)pl

Dziś mnie zawaliły takie wpisy

odbitki(dot)gery.pl

film(dot)gery.pl/cms/?id=6026

midi(dot)gery.pl

prepaid(dot)gery.pl

noclegi(dot)gery.pl

szukaj(dot)gery.pl

www(dot)gery.pl

ETC ETC

Polecam wykonanie następującego zapytania do bazy danych oczywiście w PHP LINK DIRECTORY

DELETE FROM `PLD_LINK` WHERE url LIKE '%gery%'

UPDATE

Wpisów naliczyłem ponad 40 małe opisy po prostu głównowarte linki z całej domeny gery. Czasami do motoryzacji czy "forum" nawet miałem po 5 wpisów z sublinkami do poszczególnych produktów. Na 100% był to robot dodał wszystko w 5 sekund i nawet regulaminu nie czytał :D . Kto od miecza wojuje od miecza ginie :D

GERY(dot)pl

Dziś mnie zawaliły takie wpisy

odbitki(dot)gery.pl

film(dot)gery.pl/cms/?id=6026

midi(dot)gery.pl

prepaid(dot)gery.pl

noclegi(dot)gery.pl

szukaj(dot)gery.pl

www(dot)gery.pl

ETC ETC

Polecam wykonanie następującego zapytania do bazy danych oczywiście w PHP LINK DIRECTORY

DELETE FROM `PLD_LINK` WHERE url LIKE '%gery%'

Hmm domenki które podałeś są dosyćpoważne możesz napisać coś więcej na temat zawalenia Towjego katalogu? Chodzi o liczbę wpisów? niedostosowanie się do regulaminu?

Prosiłbym autora tematu o zaaktualizowanie 1 postu - całej listy, by była aktualna :hello:.

Done. Sorki za opóźnienia :P

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Liszek

zakopane.popracy.pl.

Dowody: https://qlweb.ovh.org/index.php?m=3&wpis=2650

https://katalog.region.com.pl/info-2823.html

Choc wlasciwie kazdy qlweb wyglada tak po przejsciu tego "huraganu"...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

arek_inc, a co Ty od tego wpisu chcesz, jest dobrze opisany. Znajduję sie w prawidłowych podkategoriach. A w regulaminie nic nie pisze do ilu podkategorii mozna dodać. Więc wg. mnie jest wszystko OK.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Tak, jeśli są to pasujące podkategorie to widocznie można. Ile tych wpisów jest 10, 15? Wg ciebie to jest duzo? Wg. dodającego może nie, np. w ostatnim autorskim skrypcie użytkownika forum stronę można dodać do 10 kategorii. Więc każdy musi napisać na co zezwala, a nie karać za to, że ktoś się tego musi domyslać. Ale to moje podejście do sprawy.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

ja usiebie mam podane ile btw nowy qlweb ma juz wbudowane ograniczanie wpisów . zwroc uwage ze dodajacy nie czyta regulaminu ( wiekszosc ) ja tego nie robie ale dodaje 1 gora 2 podkategorie

To że użytkownik nie czyta regulaminu to już problem użytkownika. Skąd użytkownik ma wiedzieć jakie są zasady katalogów skoro nie są nigdzie zapisane?

Po pieram Mar i niedopisuje

Liszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności