Skocz do zawartości

Lista spamerów katalogowych

Liszek

Rekomendowane odpowiedzi

okey spoko, racja przesadziłem, mowa głównie o qlwebach.... hmm tu ograniczenie się przyda, ale faktem jest to że nadal trzeba będzie moderować... ale i tak będzie mniej roboty niż przy masowym spamie :)

nie wiem czy jest sens mieć powiedzmy powyżej 20 linków z jednej strony ??

jak googlus na to patrzy ??

jedno jest pewne spada wtedy wartość katalogu...(jego moc przy linkach do naszych stron)

brak sygnatury

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy ktos ma moze kod w qlweba z ograniczeniem wpisow danej strony?

należy pobrać najnowsza wersje skryptu katalogu tutaj i podmienić pliki:

- vars.php (musimy na nowo wpisać dane tam znajdujące się)

- dodaj.php

zmienną '$g_max_podkateg' w pliku vars.php ustalamy ograniczenie liczby wpisów dla danej strony

respect.gifgoogle.gif

Czy ktos ma moze kod w qlweba z ograniczeniem wpisow danej strony?

należy pobrać najnowsza wersje skryptu katalogu tutaj i podmienić pliki:

- vars.php (musimy na nowo wpisać dane tam znajdujące się)

- dodaj.php

zmienną '$g_max_podkateg' w pliku vars.php ustalamy ograniczenie liczby wpisów dla danej strony

No niestety, mam chyba za stara wersje, bo okazalo sie ze musze jeszcze dograc polowe plikow, a w zwiazku z tym ze dodalem wczesniej troche zmian, to zaczelo mi wywalac bledy...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

dla przestrogi ... https: //www.astoria.dziwnowek.pl/ ... mega spamer chyba reczny bo dopisal mi kilkanascie podkategorii tak glupich ze chyba nikt tego normalny nie wymysli

przyklad jego nielicznych podkategorii spamer.jpg

astoria.dziwnowek@wp.pl kontakt do mistrza klawiatury :)

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

• 2 tygodnie później...

spam.jpg

.... temat troche spadl wiec nastepna niespodzianka mimo ze juz teraz jest ograniczenia do 3 (trzech podkategorii) ... obrazek jest wczesniejszy .... mam pare stron ktore maja po kilkanascie wpisow ale jest to uzgodnione.

Arek jak sobie nie poradziles z ograniczeniem daj znac to podesle Ci ... mam rowniez bardzo stara wersje i autor dokonal mi zmian w pilkach ...

Resumujac .... czy juz nikt nie pisze w temacie spam :good:

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

• 2 tygodnie później...

https://www. meblegdanskie. pl/

oraz

https://www. mebs. pl/

Moze nie dodaje linkow duzo, ale gdzie popadnie - turystyka, zwierzeta. Wlasciciele katalogow, oraz ci co czesto dodaja swoje wpisy na pewno kojarza te dziwne pokategorie typu "meble gdanskie" w np. edukacji.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Strona dodana do zlej podkategorii to nie czlowiek tylko automat i w dodatku zle napisany.

Tez tak podejrzewalem.

P.S. Arek czy juz dziala to co podeslalem??

Usunalem linijke z bledem i dziala. Dzieki :D

Jak ktoś interesuję się swoim niemoderowanym qlWebem polecam wpisać w wyszukiwarce:

all about
i dostaniecie kilkadziesiąt wpisow na róznych subdomenach, które w nazwie mają nazwę kategorii w której się znajdują, są to strony dodawane przez jakieś roboty, a strony są nic nie warte, np. u mnie wiesza się na nich przegladarka.

Ostatnia domena tego typu:

;ciklop.com

..ja te strony mam u siebie usunięte, jak ktoś niewierzy polecam zobaczyć tutaj: katalog-stron.i5.pl, w wyszukiwarce wpisać "all about", i co najgorsze, obawiam się, że 3/4 niemoderowanych qlWebów tak wygląda...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności