Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proszę jeszcze raz odpalić install

Jeśli to nic nie da, to najlepiej wyciągnąć z install.php adresy i wkleić je przez phpmyadmin - jeśli masz problemy podeślij mi na @ dostęp do phpmyadmina, zaktualizuję Ci bazę.

Czyli lepiej nie katalogować w dzień

Jak to ustawić aby odpalał się tylko nocą.

U mnie działo w okresie testowym przez 14 dni jak tylko zapłaciłem za hosting blok.

Czy tego crona po zarejestrowaniu wszystkich wp usunąć? czy on nadal jest potrzebny do działania skryptu.

Proszę o rady bo nie chce wywalać kolejnych 50 zł.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

hej, crona ustawiasz w panelu twojego konta hostingowego, ja mam ustawionego tak: * 23-6 * * * wget -q -O /dev/null https://twojadomenapl/cron.php >/dev/null 2>&1

plik cron.php nie wywalaj bo ci nie będzie działało;P po zarejestrowaniu i pobraniu emaili z WP możesz wywalić zadanie "wget -q -O /dev/null https://adresstrony.pl/rejestracja.php >/dev/null 2>&1"

...

Grupy dla projektów można dodać, tylko napisz jakby to dokładnie miało wyglądać.

Jeśli chodzi o update będzie dzisiaj.

Art webmini jest przycinany do 1000, po aktualizacji będzie do 2 tysięcy.

A sprawa z obciążeniem: 100% obciążenia generuje w przypadku błędnie wprowadzonych synonimów. Właśnie poprawiłem funkcję, będzie blokowało dodawanie jeśli będą źle wprowadzone synonimy (zazwyczaj problem dotyczy pola adresu wprowadzanych masowo).

AKTUALIZACJA POSZŁA:

2.2.7 - DonLinkAge

14/10/2011

- automatyczny update bazy katalogów

- naprawienie przypisywania kategorii WP

- rozwiązanie problemu z powtarzającymi się adresami w bazach PRIV

- naprawienie błędu edycji bazy PRIV webmini

- wyeliminowanie błędu powodującego zapętlanie do nieskończoności w przypadku błędnie zdefiniowanych synonimów (w takim przypadku projekt zostaje wyłączony), informacja pojawi się w panelu na liście projektów

- poprawienie losowania synonimów (przy jednym odświeżeniu crona wszystkie wpisy były identyczne)

- dodanie informacji o trwających i zakończonych projektach (każdy rodzaj osobno, widoczne na liście projektów)

- dodanie możliwości usuwania zadań z harmonogramu

- dodatkowy harmonogram dla wszystkich projektów na jednej stronie

- opcje konfiguracji:

* wł/wył dodawanie

* możliwość ustawiania domyślnych wartości harmonogramu oraz dziennego przyrostu

W poniedziałek siadam do testów, widzę ze od wersji 2.0.0 wiele się zmieniło. Ciekawi mnie czy zadziała funkcja podlinkowania losowo wybranego linku z listy przy preclowaniu. Jak dotąd działa %link1% itd. ale w mojej wersji nie działa %link% czyli losowy adres z listy.

Czyli lepiej nie katalogować w dzień

Jak to ustawić aby odpalał się tylko nocą.

U mnie działo w okresie testowym przez 14 dni jak tylko zapłaciłem za hosting blok.

Czy tego crona po zarejestrowaniu wszystkich wp usunąć? czy on nadal jest potrzebny do działania skryptu.

Proszę o rady bo nie chce wywalać kolejnych 50 zł.

Sprawdziłem kiedy rusza katalogowanie. Na moim serwerze równiutko o 0:00

W plikach możesz przestawić ilość wpisów na minutę na mniejszą wartość i nie powinieneś mieć problemów przy katalogowaniu w dzień. A crona lepiej nie dotykaj ...

pozycjonowanie stron - classic

Mi po aktualce znikły wszystkie projekty (w bazie mySQL jednak są)...

Mam identyczny problem. Dodatkowo harmonogram -> Błąd 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności