Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie - co źle robie ?

Używam Donka do linkowania zaplecza. Posiadam 15 stron zapleczowych na każdej 4-5 artykuły tematyczne + linkowanie do strony głównej i między sobą w kółko.

Od 2 miesięcy linkuje je automatem Donlinkage. Mam pozytywnych 21621 dodań. Dodaje wszędzie.

Nie widzę jednak wzrostu fraz w Google po tych zabiegach.

Co mogę robić źle ? Mam teksty dobrze zsynonimizowane.

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

Ale właśnie zaplecze działa - zanim użyłem do jego linkowania donka, wyciągneło moją stronę na top10. Zaplecze było lekko linkowane ręcznie. Potem doszły te 22000 linków z donka, ale prawie nic to nie zmieniło.

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

No ale czy masz jakiś problem z programem, jego obsługą, jakąś funkcją czy inny problem techniczny dotyczący bezpośrednio DonLinka?

Jeśli nie, to pytania o to czemu strona nie idzie do góry albo czemu zaplecze nie działa zadawaj w dziale, który podałem Ci wcześniej.

argern -> przede wszystkim zapoznaj się z tym: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=150179

Bo aktualnie nie jestes jedynym który "nie wie co się dzieje" ;)

Po prostu zmiana algo, akurat trafiłeś na taką chwilę niestety :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

@zyga435, nie uważasz, że z takimi pytaniami to do wróżki? :yahoo:

My tutaj operujemy na konkretnych danych a nie na fusach i znakach na niebie ;)

To tak jakbyś zapytał - "Mój samochód dużo pali, 20l/100km - w czym problem?".

Dużo nieudanych dodań - po prostu jest słaba baza. Przygotowuję lepszą. Po drugie przy ponownym dodawaniu skrypt dalej zlicza nieudane dodania. Co do subdomen na darmowych - musiałbym wszystkie subdomeny sprawdzać. Te już dodane oczywiście nie mogę usunąć. Przygotuję jeszcze dokładny regulamin i będzie tam zapis o takich domenach.

Pojawią się dodatkowo nazwy projektów (jakąś małą czcionką).

Super! :)

to jeszcze jeden mały pomysł - fajnie by było jakby DL wybierał kategorie do dodania wpisów na zasadzie priorytetów, tzn pierwsza wpisana kategoria ma najwyższy priorytet a ostatnia najniższy (teraz chyba bierze alfabetycznie?). w tej chwili właściwie przy każdym dodaniu mam sytuacje np takie, że tekst na temat turystyki ląduje nie w kategorii "turystyka" a w kategorii "rozrywka" (wpisanej w DL na końcu na wszelki wypadek jakby nie było innych, bardziej odpowiednich kategorii). w zasadzie to drobiazg i w publicznych preclach nie ma w ogóle znaczenia, ale jak ktoś za pomoca DL dodaje do moderowanych, prywatnych precli to wtedy robi to różnicę.

witam

mam listę katalogów i precli które nie działają jak teraz wykasować te katalogi precle, które nie działają? można masowo usunąć te strony

mam wersje donlinkage 303

można już instalować najnowszą wersje dodawarki?? chce uniknąć wgrywania częstych poprawek

.

Jeśli chodzi o bazę publiczną, nie ma możliwości kasowania - można sobie zrobić bazy publiczne z dobrych katalogów. W tym tygodniu będzie aktualizacja publicznej bazy.

Co do najbliższego rozwoju:

- panel centralny do obsługi własnych bazadon (w tym tygodniu)

- kilka ważnych poprawek (w tym tygodniu)

- obsługa qlweb

- zwiększenie skuteczności rejestracji w WP

- podpięcie jakiegoś decaptchera (jeszcze nie ma decyzji)

- i tu obsługa skryptów wykorzystująca wprowadzonego decaptchera

Bunitas - może wybierana jest zła baza prywatna? Jeśli możesz podeślij mi na mail tabelę harmonogram i napisz którego projektu (id) problem dotyczy, a w którym jest dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności