Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy istnieje opcja aby skrypt przed pingowaniem wpisów po zakończeniu zadania automatycznie sprawdzał czy domeny w raporcie nie są zbanowane i jeśli są to automatycznie usuwał je z raportu lub też nie pingował?

Ewentualnie czy skrypt sprawdzający zbanowane domeny mógłby np. filtrować całą bazę pod tym kątem np. raz na tydzień?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Okaz te punkty poza przekroczniem magicznego, wymaganego progu nic nie dają. Trzeba to bardziej rozkminić, żeby dawały jakieś inne bajery, transfery punktów, zarobki, bonusy czy coś. Sam wiesz o co mi chodzi.`

Fikas, wydaje mi się że w tego rodzaju systemie (zamkniętym) to się nie sprawdzi. Użytkownikami systemu są tylko użytkownicy dodawarki, nie ma limitu dodań, nie ma płatności za dodania, nawet gdyby była jakaś "waluta" to nie bardzo jest na co ją zamienić, bo każdy i tak może dodać ile chce :)

Ja proponowałbym dwie rzeczy do zrobienia:

1. Automatyczne sprawdzanie podlinkowania precli żeby nie było tak, że ktoś postawi i nawet linka do nich nie przyłoży.

2. Podnoszenie progu punktowego czyli zwiększanie ilości precli. Jak każdy dostawi jeden czy dwa kolejne precle raz na kilka tygodni to mu się nic nie stanie a baza będzie sobie powoli rosła. Przecież wszystkim nam zależy, żeby była jak największa ;)

Jak ktoś się uprze i powie, że nie postawi nowych precli, to zostawia mu się tylko dostęp do tej podstawowej bazy a wszystko co będzie postawione ponad limit będzie dla niego zamknięte. Myślę, że to mogłoby zadziałać :)

@Darq dobrze mówi- baza powinna się rozrastać, nie tylko za sprawą nowych użytkowników, ale powinna tez być rozwijana przez obecnych użytkowników. Ja tam dodałem kilka precelków ekstra, co prawda na subdomenach ale są.

Co do podlinkowywania- myślę że każdy swoje wpisy sam czym podlinkuje, więc wymuszanie podlinkowywania nie wiem czy coś da? Ale ja tam jestem początkujący, mogę się nie znać ;)

więc wymuszanie podlinkowywania nie wiem czy coś da?

Pewnie że da, tylko mi nie chodziło o jakieś stricte sztywne progi ale raczej impuls, żeby te precle chociaż z początku dopalić. Jak ktoś ma 0 BL czy tam 5szt to dostaje maila żeby podlinkował. Jak nie będzie żadnych ruchów, to odpoczynek od dodawania na 2tyg.

Przecież każdy z nas ma dodawarkę i to chyba żadne problem sklecić tekst i puścić blasta na katalogi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności