Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

oka, ma taki problem. Skrypt dziala poprawnie, dodaje po kolei wszystkie projekty, aktualnie jak wywolam recznie cron.php to mam komunikat ze dzisiejszy harmonogram wykonany, ale od kilkunastu godzin nie zmienia sie komunikat na stronie glownej i ciagle jest:

Aktualnie dodaje projekt nr 140 do easydir (dodało 0 / 15) | DonLinkage 3.1.0

o co chodzi?

moj problem związany jest głównie z rejestracją wp to jest ładnie sobie dodaje dodaje aż tu nagle stop i stoi ??? mimo ze dodał tylko do powiedzmy 300 z 2000 ???

druga sprawa to ilość dodań baza programu jest strasznie ograniczona mam strasznie dużą ilość nieudanych dodań.

@piomoo

Co do najbliższego rozwoju:

- panel centralny do obsługi własnych bazadon (w tym tygodniu)

- kilka ważnych poprawek (w tym tygodniu)

- obsługa qlweb

- zwiększenie skuteczności rejestracji w WP

- podpięcie jakiegoś decaptchera (jeszcze nie ma decyzji)

- i tu obsługa skryptów wykorzystująca wprowadzonego decaptchera

szuwar - proszę o info na mail - najlepiej z dostępem do panelu dodawarki.

Nie można podejrzeć z panelu do których niedodało, ale mogę taką opcję dorobić - od razu ilość niedodanych by zliczało (ale tylko z tych istniejących w raporcie) - dopisałem do todo.

Rejestracja WP - skuteczność jest aktualnie poprawiana. Na domyślnej bazie rejestruje właśnie 300-500 precli.

Co do wspólnej bazy - będziemy myśleć. Na razie precelków ciągle przybywa, więc jest ok. Na razie buduję robota, który będzie co kilka dni skanował precelki z systemu (pod względem banów, linków wychodzących, działania itd). Program do zarządzania bazą mam już prawie ukończony - dzisiaj powinno być już dostępne.

Mi też 1 projekt stanął na 34 wpisach do wp i nic, próbowałem opcję K lub P ale niestety przerywało po kilku sekundach. Musiałem wywalić z harmonogramu i na nowo dodać dodawanie do wp i wtedy ruszył. Obawiam się jednak, że dodaje do tych samych co poprzednio. Inne projekty to wpis do ponad 400 wp.

Jeśli usuniesz zadanie z harmonogramu i dodasz ponownie, to będzie dodawał od nowa. Obecnie jest problem z rss i rapid - proszę do najbliższej poprawki usunąć te zadania z harmonogramu.

Bajką byłby system mówiący z jakich przyczyn dany projekt nie został dodany do katalogu. Np:

za długi opis: i ilość katalogów

za krótki opis: i ilość katalogów

jest już w katalogu: ilość katalogów

.....

Można by sprawdzać co jest nie tak, edytować projekt po przejechaniu całej bazy i dodać go ponownie aby spełnić kryteria pozostałych katalogów.

Pomyślimy nad tym przy następnych updatach. Do południa będzie aktualizacja + program do zarządzania bazadon - już gotowe tylko muszę przygotować paczkę DonLinkage + nową paczkę precla BazaDon (update).

Jeśli wytłumaczysz mi co to phpproxy :) to rozważę :)

Już sklecam maila do użytkowników, zaraz będzie aktualizacja.

wiec tak, ładnie tworze sobie listy swoje (przykładowo zamknięte 1 i zamknięte 2) chce dodac TYLKO precle do zamknięte 2 jak to zrobić? Bo ja całkiem tego nie ogarniam skrypt jest tak malo intuicyjny za ta cenę ze masakra:) ale cóż oka pomaga wiec może jakoś wyjdzie ale forum pomogą szybciej.

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności