Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Darq.

Dobra mam jeszcze jedno pytanie.

Próbuje dodać wpisy do wordpressów. Przychodzą maile na poczte z loginem oraz hasłem ale w donlinkage w raporcie obok wordpress jest ( 0 ) więc wygląda na to, że żadnego artykułu nie dodało ?

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zapamiętanie daty ostatniego czyszczenia i możliwość ustawienia, by czyścił tylko to co dodane zostało po tej dacie

>>Dokładnie myślałem nad tym, wprowadzę to do kilku dni. Niestety będzie się to znów wiązało z aktualizacją pliku w preclach.

Wymienione błędy sprawdzę, dzięki za informację.

Co do darmowych domen nie wyrzucę już tych istniejących, ale wszystkie darmowe domeny od tego momentu będą dostawały 0 punktów.

Samo czyszczenie słabo synonimizowanych wpisów jest proste, wystarczy wpisać dłuższą frazę/zdanie w opcję usuwania wpisów zawierających frazę i już :)

Aby korzystać z bazy precli trzeba uzbierać 27 pkt przy założeniach:

.pl - 5 pkt

narodowe pozostałe + funkcjonalne - 4 pkt

domeny drugiego poziomu (np. ‘.com.pl’) - 3 pkt

domeny regionalne - 2 pkt

subdomeny narodowych bądź funkcjonalnych - 1 pkt

feliks może to pomoże: https://faq.donlinkage.pl/index.php?sid=386...show&cat=17 Jeśli nie pomoże to zapraszam do konktatu na mail.

Tak samo - to też się zmieni z wiadomych względów, oczywiście nie będzie to dotyczyło dodanych już stron do systemu.

Jest jeszcze jedna rzecz, często nie dodaje mi do bazy don bo wyskakuję mi, że dodawanie zostało zablokowane.

Muszę wtedy wejść moduł bazadon i ponowić sprawdzanie. Wtedy już wszystko działa. Następny raz jak odpale panel to znowu jest to samo.

Sprawdzę to. Pamiętam, że przy testach coś takiego było, ale później już zostało wyeliminowane. Widocznie nie do końca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności