Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

No nie ma zbytnio możliwości podglądu, jedynie można obserwować przyrost ilości wykrytych. Postaram się na następny raz przygotować lepsze statystyki (ilość odrzuconych, ilość do przemielenia).

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ okazwłoka

Panel do BazaDon jest bardzo pomocny. Mam jednak kilka pytań:

1. Czy w panelu do BazaDon dało by się coś zrobić z tym małym oknem (opcję powiększenia lub tryb pełnokranowy)?

2. Czy w panelu przy wpisach udało by się wstawic jakieś okienka/przyciski, żeby odznaczyć sobie, że dany wpis podczas sprawdzania unikalności nie był jeszcze zaindeksowany lub też, żeby odznaczyć wpis do późniejszego sprawdzenia (np. jak widać, że tekst jest słabo zsynonimizowany, to np. za miesiąc może się zacząć powtarzać).

Musiałbym pomyśleć nad opcją oznaczania wpisów, ale to wiązałoby się na pewno z modyfikacją samego skryptu precla. Pomyślimy :(

Jeśli chodzi o maksymalizowanie - powalczę z tym, ale nie będzie to priorytet.

Na pewno w skrypcie do zarządzania pojawi się opcja szybkiego automatycznego sprawdzania unikalności w Google.

pod BazaDon mam od początku podpięte fajne domenki z PR (a co tam :)) - jednak przydałyby się jakieś grafiki do nich. Jeśli ktoś ma i mógłby się podzielić to podeślijcie seoholik(od)gmail na com -> ja kompletnie nie mam czasu na zrobienie ich.

Ktoś próbował ostatnio zaktualizować don bazę ? Mi wyrzuca błąd :

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/***/config.php:1) in /home/***/bazadon.php on line 71

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/***/bazadon.php on line 170
- dodaje do BAZADON

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/***bazadon.php on line 187
Wszystkich wybranych rekordów

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/***/bazadon.php on line 191
IDP:
BŁĄD:Something is wrong in your syntax obok 'and type='bazadon'' w linii 1

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

arqern - napisz do mnie na mail - zobaczę co tam jest nie tak.

Jeśli zdążę to dzisiaj, jeśli nie to już jutro będzie aktualizacja bazy katalogów, bo obecna jest już mocno wyjechana.

Obecnie naszych precli jest 267 sztuk i ciągle powoli przybywa :zeby:

przerobienie jest dość proste, w pliku przygotowanie templatki.txt są instrukcje. Możesz też zapytać usera freelancerSEO https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=32803

PS. Aktualizacja bazy jeszcze się mieli, ale już widzę że będzie około 600 skutecznych dodań do publicznych WP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności