Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No pięknie :)

Możliwe że coś z kodowaniem poknociłem.

Niestety przez weekend mnie nie będzie, postaram się podesłać poprawkę jak najszybciej.

Przepraszam za kłopot.

Ok, znalazłem na szybko:

trzeba wejść do phpmyadmin i w tabeli harmonogram zmienić kolumnę id na ids

Będzie działało.

Ok, znalazłem na szybko:

trzeba wejść do phpmyadmin i w tabeli harmonogram zmienić kolumnę id na ids

Będzie działało.

Projekty są już poprawnie wyświetlane.

Aktywne/Skończone/Wszystko trwa/info po najechaniu - ;)

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

witam!

Mam małą prośbę bo jestem w tym zielony. Jak i co zmienić

wchodzę tak

phpmyadmin => wybieram bazę z okienka po lewej stronie => wybieram harmonogram też z okienka po lewej stronie => otwiera się z takimi kolumnami

id id_projektu type il harm ido koniec unikalny wzrost

i co teraz należy zrobić.

Proszę o pomoc

Czy jeśli tego nie zmienię nie będę widział projektów, czy może skrypt nie będzie działał prawidłowo, bo na projektach mi nie zależy.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Projekty faktycznie już widać, ale przynajmniej u mnie nic nie wychodzi z dodawaniem. Wybieram typ katalogów, ustawiam ilość wpisów, ale i tak samoistnie zmienia na 0.

Edycja: Dodaje dopiero, gdy ustawie ilość i np. się wyloguje - bez ponownego wchodzenia do kategorii "harmonogram", bo wtedy przerywa dodawanie.

Naprawdę nie ma co się smucić, bo rozwiązania z donlinkage będą wprowadzone do donprecla. Jeśli chodzi o maile staram się na wszystkie odpisywać.

Jak tam u Was skuteczność rejestracji w Wordpressach? U mnie wysłanych 2353 a odebranych maili 511. Norma czy patologia? :)

Norma.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności