Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a może by tak zrobić porządnie jedną rzecz a potem zabrać się za drugą? z bazadon1 robi się śmietnik więc zróbmy sobie bazadon2 a z bazadon1 zrobi się jeszcze większy śmietnik... z takim podejściem użytkowników jak do tej pory, każdy kolejny projekt będzie gó**o warty. moim zdaniem lepiej się zająć porządnie bazadon1, pousuwać śmieci, dać ostrzeżenia tym co wysyłają syf, może pomyśleć o moderacji?

Ano, zamiast bawić się w kolejne trzeba zrobić coś z obecną, zwłaszcza, że jest daleka od ideału, baza liczy ~300, z czego 45? ma inny styl niż ten domyślny, znajdą się też pojedyńcze adresy, które już nie działają, albo jest tam coś innego. Są też miejsca, które są zupełnie puste, bez żadnego dodanego wpisu. Nie wspominając już o tych, gdzie nawet defaultowe teksty nie zostały zmienione na inne.

Najlepsza dla ciała i ducha - dieta montignaca

To też prawda, mogłaby być moderacja tekstów dodawanych tak jak było to w seodopalaczu kiedyś.

Coś zle zrobiłem bo mi sie bazdon rozjezdza na wpisach - tagi i kategorei jest ok a w konkretnej podstronie juz tak jakby css'a nie ogarnął - miał ktoś podobnie?

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

jehowy - jak masz zdefiniowane style w index.php?

Co do moderacji - myślę, że jednak trzeba będzie wprowadzić taką możliwość. W takim przypadku wprowadzę dodatkowego crona który będzie na bieżąco sprawdzał czy wpis został już wymoderowany. I będzie jeszcze opcja tygodniowego odpoczynku dla niesfornych :D

Co do bazadon2 bazadon5126 - jeszcze się wstrzymamy. Zrobimy najpierw porządek z bazadon1 i później ewentualnie wprowadzimy jakiś dodatkowy próg dla tych, którzy są skłonni wnosić więcej - będziemy się też zastanawiać nad zasadami.

Ja mam jeszcze pomysł odnośnie bazadon...

może.. zostawmy bazadon ale !

Wprowadźmy po prostu ograniczenie ilościowe artykułów/tydzień a jeśli ktoś chce więcej, proszę bardzo!!! Dawaj nowe domeny będą dodatkowe nowe artykuły/tydzień ! :)

Automatycznie DUŻY gracz miał by duży wkład i dużo artów a mały... mało! PROSTE !

Ja mam jeszcze pomysł odnośnie bazadon...

może.. zostawmy bazadon ale !

Wprowadźmy po prostu ograniczenie ilościowe artykułów/tydzień a jeśli ktoś chce więcej, proszę bardzo!!! Dawaj nowe domeny będą dodatkowe nowe artykuły/tydzień ! :)

Automatycznie DUŻY gracz miał by duży wkład i dużo artów a mały... mało! PROSTE !

Dobry pomysł

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności