Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

KUrde a mi ciągle pada na bazadon, codziennie musze z buta sprawdzać stan bazy. I zawsze mi się odblokowuje. Możę wystarczy dodać jakieś zadanie do crona które sprawdza możliwość dodawania?

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

Już dzisiaj będzie poprawka i problem ten zniknie. Jeśli nie będziesz wchodził do modułu, to problemu nie będzie - przynajmniej taki błąd znalazłem.

MOże to glupie pytanie, ale jak w projekcie działa pole RSS ?

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

Ja z kolei mam taki problem

Chcę stworzyć nową grupę z nowym projektem wpisuję jej nazwę grupa się tworzy wciskam nowy projekt tworzę go wciskam zapisz projekt i...

projekt ląduje w grupie podstawowa a nie wtym który utworzyłem z myślą o nowym projekcie

Co robię źle? Proszę o pomoc

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Z listy rozwijanej podczas zapisu musisz jeszcze wybrać do jakiej grupy :D

ed.

Projekt -> Podstawowe dane -> Grupa projektów -> lista rozwijana

dziękuję

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

no niektóre już złapały bana, dla mnie to nie dziwne jak ktoś wali w nie gotlinkiem. Wrzuciłem do baza don nowiutką .pl na początu. Teraz ma już 502 domen linkujących, 13k linków i 3k usuniętych wg majestic seo. Przy takiej ilości rotacji to niedługo zostaną tylko paroletnie domeny z odzysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności