Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

A mi się ciągle i nieustannie blokuje na bazie don. Musze ręcznie odblokowywać co każdą próbę dodania do bazy don. Tzn odblokuje, przejdzie dalej ale jeśli znowu trafi na bazę don to cały system staje i kaput.

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie tak. Przepraszam za opóźnienie z aktualizacją. Poprawiam jeszcze poważny błąd i rozsyłam aktualizację.

Jeszcze do bazdon'a proponowałbym rowniez moderowania przyjmowanych - jak komus sie nie chce nawet zmienic tytułów i wygladu to odrzucac takiego. Juz pomijam fakt ile ma standardowe 'hasło' ...

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Uff, uff ... do południa już będzie aktualizacja. Zostało mi jeszcze poprawienie montoringu - co dziwne jest jakiś problem tylko na niektórych serwerach. Jest dość dużo ważnych poprawek. Po poprawkach idziemy do przodu - trzeba gonić konkurencję :)

Właśnie to wyczaiłem :) Po prostu serwuje takie, a nie inne wyniki. Nie jest to błąd - różnice w DC.

W aktualizacji będziemożna sobie zawsze podejrzeć jakie wyniki serwuje (wyświetli się strona). Mimo to jest jedna poprawka, zliczało "Wiadomości", więc czasem mogła być wyświetlona obniżona pozycja.

Jeszcze troszeczkę i bedzie aktualka, będze też trochę świeżych katalogów (około 200 webmini i po trochę reszty katalogów).

położyłem piwo na klawiaturze, poprawiłem 2 literki i wyszło okazwłoka :)

... a tak naprawdę to usiadłem na niej

AKTUALIZACJA DonLinkage 3.2.0

3.2.0 - DonLinkage

6/06/2012

[x] naprawienie problemu z dostępem do bazadon

[x] usunęcie blokowania dodawarki przy braku dostępu do bazadon

[x] automatyczne usuwanie odpowiednich harmonogramów przy usuwaniu bazy prywatnej

[x] możliwość ręcznego dodania własnego pytania do modułu pytań i odpowiedzi

[x] naprawione pingowanie

[x] nazwy projektów

[x] informacja w module harvestera o aktualnie wykonywanym zadaniu

[x] naprawienie kontynuowania i ponawiania dodawania

[x] poprawa dokładności monitoringu

Wysłana informacja na maila, jeśli ktoś powinien dostać, a nie dostał to proszę się zgłosić na mail.

Obecnie testuję dodawanie do nowych skryptów i męczę się z dodawanie do najnowszych PKSI - dobrze zabezpieczony przed phpowymi dodawarkami.

Za moment będzie jeszcze mała aktualizacja bazy katalogów (dojdzie + 200 nowych katalogów). Sprawdzane są kolejne, może jeszcze w tym tygodniu będzie kolejna aktualizacja.

Zauważyłem, że jeśli w donpreclu zrobi się przekierowanie strony głównej z bez www na www w htaccess (ręczna edycja) to nie są dodawane nowe artykuły. I dlatego część precli stoi pusta z tego co widzę. Nawet te stosunkowo wcześnie dodane. Kto tak ma, niech usunie przekierowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności