Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że jeśli w donpreclu zrobi się przekierowanie strony głównej z bez www na www w htaccess to nie są dodawane nowe artykuły. I dlatego część precli stoi pusta z tego co widzę. Nawet te stosunkowo wcześnie dodane. Kto tak ma, niech usunie przekierowanie.

Także zauważyłem na jednym z hostingów, że jeżeli ustawi się inne url-e i korzystanie z htaccess, to nie działają linki do artykułów, a także przechodzenie do następnej strony.

Ustawiłem typ adresów na .htaccess 4 na kilku hostingach i na 1 nie działało. Więc posprawdzajcie, jeżeli macie tak ustawione.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Można gdzieś powiększyść prędkość detekcji. Bo jak wrzuciłem plik co ma 5000 adresów to po 20 sztuk będzie długo mielił

tak mieli jak cron się wywołuje - wywołuj go częściej to szybciej pujdzie

ja mam inne pytanie - jak działa ten harvester w porównaniu ze scrapeboxowym - nie wiem też czy jest sens dodawać proxy prywatne - bo nigdzie ich potem nie da sie usunąć a nie chciałbym żeby bany połapały.

Proxy zawsze można wyłączyć w konfiguracji (zakłada). Prędkość detekcji niestety nie da się powiększyć, chociaż na przyszłość pomyślę o tym.

Jeśli chodzi o precelki bazadon - po zmianie urli proszę wyczyścić cache - wtedy powinno byc ok.

tak się zastanawiam czy w zakładce konfiguracja można by dodać tak jak jest standardowa ilość dodań do katalogów, standardowe źródła dodań - tak bym mógł np wyłączyć całkowicie dodawanie dla wszystkich nowych projektów do Komentarze WP czy Rapid Indexer bo z nich nie korzystam i pewnie większość osób robi to w scrapeboxie. Bo tak musze zawsze albo wybierać po kolei do których katalogów dodawać albo potem przebijać się przez harmonogram żeby wyłączyć konkretny typ katalogu z dodawania.

Jak już tak wytykamy, to mnie brakuje możliwości dodania do zbioru danych katalogów. Za każdym razem musze wybierać easydir/webmini/donmini plus potem to samo tyle, że z priv ;) Ustawienie własnych pól: dodawaj do, wiele by ułatwiło.

ale taka opcja dodania do wszystkie priv czy tez publiczne jest - tylko dobrze żeby dało się z niej jakąś grupę wyłączyć - no powiedzcie szczerze, czy używacie do komentowania scrapeboxa czy donlinkage?

Ok, pomyślimy jeszcze nad zaznaczaniem projektów do usuwania i możliwością tworzenia własnych grup wyboru.

Dziękuję, faktycznie jest błąd. Jutro zrobię z tym porządek, jeśli komuś to bardzo przeszkadza proszę o info na mail, podeślę poprawiony skrypt.

W sumie na początku tygodnia będzie update z nowymi rodzajami katalogów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności