Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Pojawi się między innymi qlweb.

Może wprowadziłeś zły tekst do bazadon (pamiętaj max 2 linki). Za jakiś czas będą powiadomienia o przyczynie braku dodań, więc będzie wszystko na tacy :D

Harvester nie był ruszany. Zobacz co wyświetla cron od harvestera - może dostał się jakiś dziwny adres i wywala sqla?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mnie też tak jest że pingowanie nie działa pujdzie jeden i na tym się kończy prubowałem wszystkiego i nadal jest tak samo.

Ale mi pingowanie nie chodzi już od jakiegoś czasu wienc to nie może być wina aktualizacji

A tak z innej beczki czy do baza don można dodawać strony "xxx" Tak się pytam z ciekawości

Ja się wyłamię, bo u mnie wygląda na to, że działa. Jednak zawsze pozostaje ta niepewność. Może dałoby się w przyszłości wprowadzić niewielką informacje o tym co się aktualnie dzieje, aby nie trzeba było wywoływać cron_ping.php? Tak ja hearvesterze. I jeszcze przydatne byłoby wprowadzenie nazwy projektu (skoro już jest wprowadzona) w polu wyboru "Wybierz co chcesz pingować:" zaraz przed adresem na rozwijanej liście. Byłoby pomocne bo czasami pewnie zdarza się niektórym mieć taki sam adres w kilku projektach lub mieszają adresy i wtedy trudno się pokapować co ma być pingowane.

Jest problem, jest. Zaraz to rozwiążemy :)

edit. Albo nie ma ;) - prosiłbym o kontakt na mail osobę, która ma problem z pinglowaniem.

kolejny edit. Już widzę ;) Zrobiłem złe kolejkowanie. Skrypt zabierze się za kolejny ping dopiero w momencie, gdy wszystkie zostaną kolejno wykonane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności