Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

AKTUALIZACJA.

Podesłałem przed momentem aktualizację. Zostały rozwiązane problemy z zacinaniem się projektów oraz problem z harmonogramem (na niektórych serwerach dodawało od razu do całej bazy bez względu na ustawiony limit) + poprawka kilku innych drobnostek.

Ja mam listę z przed tygodnia i do 930 donmini mój automat dodał (szablon do zenka). Jednak jakość tych katalogów jest fatalna :) Mam nadzieję, że coś się poprawi na tej płaszczyźnie ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Jeśli chodzi o to, kiedy będzie pinkgowanie: w najbliższej aktualizacji. A kiedy ona będzie? Tego nie napiszę, bo zawsze pojechałem na terminach :)

Moje propozycje co powinno być zmienione/poprawione:

- sprawdzanie podczas pobierania danych do zarejestrowanych WP czy nie ma duplikatów w bazie

- stworzenie więcej baz niż tylko publiczna/prywatna

- w momencie gdy serwer podczas uruchomienia cron zwróci jakiś błąd bazy danych dodane artykuły nie są "dodawane" do raportu - nie są uwzględniane jako opublikowane

Co z tej listy dasz rade zrobic??:D

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności