Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

W tym tyg. będzie aktualka. Cały czas siedzę przy donlinku (mam dużo pracy z supportem, czasem nawet cały dzień schodzi).

Dodawanie do WP - właśnie nad tym siedzę, są dziwne problemy i to w zależności od serwera. Mam nadzieję że dzisiaj dojdę do tego co jest nie tak.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie to samo - aktualizacja by się już przydała bo będzie dużo powielonych wpisów.

PS brakuje też czegoś takiego aby przydzielić dzienny limit dla strony (+ przyrost) a nie dla konkretnego katalogu - będzie łatwiej zadbać o odpowiednią ilość dodań na dzień dla strony.

Jeśli ktoś chce już poprawkę bazadon proszę o pobranie paczki (adres był w poprzednim mailu) i podmienienie plików php - nie chcę podsyłać informacji co 2 dni. Zdaje się, że problem z blokowaniem bazadon został już rozwiązany.

Aby ilość dodań nie przekraczała mocno ustawionego harmonogramu należy zmniejszyć wartość w pliku speed.php

Przy wysokiej skuteczności dodań do bazadon przy speedzie 20 dodaje ok 20 nawet jeśli jest ustawione w harmonogramie 1 dodanie (bierze od razu 20 wpisów jak w speedzie).

Już jest, można pobrać i podmienić plik wordpress.php

Myślę, że już jutro będzie aktualizacja, a w niej rejestracja do WP z pomocą deathbycaptcha - więc zachęcam do zakładania kont na www.deathbycaptcha.com/user/register

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności