Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

PKSI poszedł w złą (dla nas;)) stronę, bo większosć z katalogów jest płatna. Leciałem ręcznie listę 150. Może nie ma się co męczyć? Do niego nawet SeoLight'em nie da się dodać bez problemów, bo wyskakuje błąd przy wysyłaniu... Nie wiem jak SeoBohater.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Captcha Sniper nie łamie recaptcha, jak już to lepiej xrumer(o ile się da?ale jakaś dodawarka miała podpiętego więc chyba darade?). Ale moim zdaniem jezeli captcha jest potrzebne tylko do rejestracji WP- czyli przy tej bazie która jest nie wiecej niż 2k- to myśle że deathbycaptcha jest rozwiązaniem optymalnym - każdy może założyć konto a te kilka $ imho nikogo nie zbawi

EDIT przy Xrumerze

Coś jest nie tak z raportami.

Sprawdziłem bo miałem tylko 60 dodań do easydir więc zmieniłem projekt i dodałem do ponownie.

Niestety w raporcie nie przybyło linków ale wpisy się dodały i są w katalogach.

tak potwierdzam że raporty wymagają spojrzenia - bo np czasami mam dwa linki zlepione ze sobą i też mam wrażenie że nie wszystkie są pokazywane

Proszę sprawdzić max_execution_time - jeśli jest ustawiony na 30 to mogą być problemy z raportowaniem (nie wszystkie się zapiszą, bo po prostu nie zdążą). Najlepiej jeśli to będzie wartość 50-60.

Jeśli ktoś ma problemy z raportowaniem proszę się zgłaszać indywidualnie na mail - bo to są na pewno problemy związane ze środowiskiem.

Co do wyczyszczenia raportu - nie ma możliwości :D - jedynie przez przycisk. Raporty są zapisywane do bazy danych.

Proszę sprawdzić max_execution_time - jeśli jest ustawiony na 30 to mogą być problemy z raportowaniem (nie wszystkie się zapiszą, bo po prostu nie zdążą). Najlepiej jeśli to będzie wartość 50-60.

Jeśli ktoś ma problemy z raportowaniem proszę się zgłaszać indywidualnie na mail - bo to są na pewno problemy związane ze środowiskiem.

Co do wyczyszczenia raportu - nie ma możliwości :) - jedynie przez przycisk. Raporty są zapisywane do bazy danych.

ok a w którym pliku można to zmienić, w speed nie widzę takiej wartości

Mam pytanko:)

Jak się korzysta z detekcji bo nie wiem czy dobrze myślę. Mam dużą bazę katalogów np 40tyś i jak włożę ją do detekcji to mi przydzieli do odpowiednich katalogów i np da się tak że jak sobie ustawie prywatne bazy to mi tam doda. Jak to jest rozwiązane z tą detekcja?

Przydałoby się w przyszłości poprawić raportowanie, ale pod innym względem, już tutaj omawianym. Nieraz w raporcie znajduje się link nie do naszego wpisu z uwagi na to, że w tym samym czasie dodano np. inny wpis do danego katalogu. Problem chyba głównie przy easydirach, no i przy katalogowaniu w nocy.

Jak się korzysta z detekcji bo nie wiem czy dobrze myślę. Mam dużą bazę katalogów np 40tyś i jak włożę ją do detekcji to mi przydzieli do odpowiednich katalogów i np da się tak że jak sobie ustawie prywatne bazy to mi tam doda. Jak to jest rozwiązane z tą detekcja?

Wrzucasz katalogi do sprawdzenia normalnie adresy klikasz wyślij zapytanie i czekasz pozniej pojawią się one po sprawdzaniu w "Znalezione i zweryfikowane" i wtedy dodajesz do bazy prywatnej.

Tylko tak 40 tys adresów to trochę Ci będzie się sprawdzało ;)

bilbord_opublikuj_mini.png

Nie wiem czy było zgłaszane, więc jeśli tak to proszę nie bić:P

Jak dodam jakiś tytuł projektowi, to po wejściu ponownie w ten projekt tytuł projektu się kasuje. Tzn. jak nie zapiszę projektu to tytuł pozostanie, ale np. gdy chcę tylko wyedytować tekst, to bym miał stary tytuł muszę go na nowo wpisywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności