Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie w bazie mamy 370 precli

przed chwilą poleciał projekt, przeszło 'tylko' 250. pojawią się może w ciągu najbliższych aktualizacji komunikaty, dlaczego wpis nie został dodany? Nie mówie nawet o reszcie skryptów, lecz samym bazadonie.

dodatkowo, wcześniej prosiłem o możliwość edytowania grup skryptów do których chcemy dodać dany projekt (poprzez jedno kliknięcie, nie wybierz easydir>przeładuj>powtórz wybierając webmini, itp), będzie? do wszystkich, do wszystkich publicznych, do wszystkich prywatnych niestety w moim przypadku się nie sprawdza.

Najlepsza dla ciała i ducha - dieta montignaca

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Obecnie w bazie mamy 370 precli

przed chwilą poleciał projekt, przeszło 'tylko' 250. pojawią się może w ciągu najbliższych aktualizacji komunikaty, dlaczego wpis nie został dodany? Nie mówie nawet o reszcie skryptów, lecz samym bazadonie.

dodatkowo, wcześniej prosiłem o możliwość edytowania grup skryptów do których chcemy dodać dany projekt (poprzez jedno kliknięcie, nie wybierz easydir>przeładuj>powtórz wybierając webmini, itp), będzie? do wszystkich, do wszystkich publicznych, do wszystkich prywatnych niestety w moim przypadku się nie sprawdza.

to myślę że właśnie by załatwiła moja sugesta - czyli globalne preferencje do których skryptów dodawać - tak jak jest liczba to również grupy - i wtedy bys mógł globalnie sobie wyłączyc niektóre skrypty, a zawsze dodatkowo z projektu mozna by wyklikać dodatkowy skrypt czy dodawanie do wszystkich grup

Mindyrl - sroki, ale nie rozumiem. Jeśli wprowadzisz hasła i loginy to jasne że będą trzymane.

a) Będą logi dlaczego nie dodało dla wszystkich rodzajów katalogów.

;) Będzie możliwość skonfigurowania własnych grup skryptów.

a i b po urlopie bo już za tydzień wakacje bez kompa ;)

Mógłbyś dać dokładne wytyczne co do najlepszej dlugości artykułów oraz ilości linków w poszczególnych katalogach/blogach ? Mam dosyć małą skuteczność i chcialem to poprawić.

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

Chyba w skypcie bazadonu jest mały dość brzydki chochlik. Bo własnie sobie robię analize w samurai market i widzę średnio ładne anchory typu:

fraza(...)tagi:

fraza(...) kategorie

fraza literazzdrugiegoslowa(...)tagi:

ucietafraz(..)

i inne kombinacje wychodzące z bazadonu.

edit. na te anchory nawet zdobywa się TOP1 :D że te topy nic nie dają to wiem :D

Dokładnie tak jak Buzu pisze. Przy tej aktualizacji będzie praktyczne każde pole opisane podpowiedzią, więc nie będzie już problemów.

Z aktualizacją staram się jak najszybcej, ale dopiero teraz udało mi się uporać z supportem (od 8.00). Więc połowa dnia została na donlinka.

Już kończę update rejestracji (kilka rodzajów zabezpieczeń, większość oczywiście za pomocą deathbycaptcha). No i będę wysyłał do aktualkę.

Mógłbyś dać dokładne wytyczne co do najlepszej dlugości artykułów oraz ilości linków w poszczególnych katalogach/blogach ? Mam dosyć małą skuteczność i chcialem to poprawić.

1. Precle, artykuły: najlepiej powyżej 1200 znaków

2. Katalogi, RSS: 400-450 znaków

3. BazaDon: minimum 1000 znaków

4. Komentarze WP: tu bez znaczenia

i ze dwa linki do głównej i do podstrony.

Aktualizację bazy zrobię na jutro/sobotę. Najpierw aktualzacja programu. Już wszystko składam do kupy. Jeszcze na szybko zrobię poprawkę generatora.

Jak ładnie ustawisz harvestera to da rade zwiększyć, sprawdziłem rekordowy projekt mam 2 525 [ bez wordpressów i bazadona ]- żadnych adresów nie wgrywałem oprocz tych co mi sam wział

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności