Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Będzie taki robocik - w sumie większość rzeczy mam już napisanych tylko poskładam wszystko w całość. Dzięki ravau za chęci :)

Zaraz gdy wrócę z urlopu i uporam się z tysiącem maili stworzę ankietę co do dokładnego regulaminu. Informacje dostaną tylko użytkownicy aktywni w bazadon. Myślę, że strona bez linka wygląda podejrzanie :)

mam zastrzeżenia otóż powinno być tak z bazadon że jeden projekt tylko raz może zostać dodany do bazy, gdy dojdą nowe katalogi i odświeżymy bazę to projekt jest automatyczny dodawany do pozostałych katalogów jeśli jest on w harmonogramie. Teraz żeby dodać do nowych to trzeba dodać do starych i nowych co jest troche bez sensu bo dublujemy wpisy.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

jak kontynuujesz to nie dodaje do starych, jak restartujesz to tak - dublujesz
a dodaje Ci do nowych jak dasz "Ponów do nieudanych"?

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

A gdzie tam :) Wystarczy kontynuować dodawanie. Rzeczywiście zapomniałem chyba dorzucić automatyczne kontunuowanie, ale poskojnie można skorzystać z przycisku kontynuacji.

W jaki sposób miałbym zablokować ponowne dodawanie tego samego projektu? Wystarczy, że ktoś sobie go skopiuje, utworzy ten sam na nowo i będzie mógł dodawać. Raczej żadne byłoby to zabezpieczenie. Jedynie mogę coś pomyśleć po stronie skryptu precla, że przyjmie link do konkretnej domeny na przykład raz na tydzień czy coś w tym stylu. Będzie ankieta i wezmę to pod uwagę.

okey przycisk "K" załatwia sprawe poczesci, chodziło głownie o to że np usuwam z harmonogramu bazadon to potem ponowne dodanie = się jechanie od początku. Jak mam 50 projektów w bazie to harmonogram robi mi się gigantyczny, dlatego moim zdaniem to co się zakończyło powinno z niego wylecieć i powinny zostać tylko aktywne zadania które się wykonują, ponawianie itp powino być jak obecnie czyli w projektach.

cinmar jaki to ma sens? utrudniasz sobie usuwając, po to masz grupowanie żebyś mógł się ogarnąć w tym. Kasujac i potem dodajac od nowa to samo skąd program ma wiedzieć, że już dodawałeś do tego?

to by musiała być już kwestia skryptu precla, ale precel jak sądzę jest tak zrobiony żeby był jak najmniej obciążający, więc po co utrudniać

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Rozumiem o co teraz cinamrowi chodzi (chyba :) Po prostu chętnie zostawiłbyś projekt i zadania gdyby można było wyłączyć ich wyświetlanie w zakładce harmonogram? Na pewno sama zakładka harmonogramu będzie całkowicie przebudowana bo teraz jest taka nijaka delikatnie mówiąc. Ogólnie zastanawiałem się nawet nad zdjęciem tej zakładki - są grupy projektów i można teraz łatwo tym zarządzać. Pomyślimy o tym też.

Przy dodawaniu nowych katalogów do baz prywatnych zmień kolejność zapytań do bazy danych żeby było tak

1. Wciskamy "Dodaj"

2. Dodaje do bazy danych

3. Oblicza nam ponownie ile jest w bazie

4. Wyświetla wartość

Bo jak na mnie jest teraz odwrotnie

i jak dodaje to nie wiem czy dodało bo nadal jest ta sama suma katalogów jak przed dodaniem

Przy bazach prywatnych przydały by się przyciski kasuj wszystko bez wyświetlania całej zawartości (często się nie da wyświetlić takiej ilości rekordów) a ogolnie po co je wyświetlać jak i tak zaraz je skasujemy.

To chyba tyle no i jeszcze estetyczna uwaga to tak bym po wrzucał niektóre pliki do katalogów bo jak się wjedzie na główny to jest tego trochę. (tak tak już się czepiam :jezyk1: )

bilbord_opublikuj_mini.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności