Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już podesłałem :rolleyes:

Myślałem, że jeszcze z wiki zdążę, ale nie zdążę - będzie za jakieś 3 tygodnie.

Jakie skrypty w pierwszej kolejności chcielibyście dostać w DonLinku?

Jeśli chodzi o systemy blogowe bardzo dużo z tym roboty - jeśli się pojawi obsługa tych platform to w programie do zarządzania zapleczem: menadżer zaplecza

Co do moich możliwości nie są jakieś wielkie, ale zawsze mogę się z problemem zmierzyć.

A jest więcej maili na skrzynce?

Nie ma więcej maili na skrzynce.

Aktualnie rejestruje WP o ID 2559. Wszystkich WP przeznaczonych do rejestacji: 2559

Aktualnie odbiera email numer 545

- Ilość zarejestrowanych WP: 0

I co ja mam z tym zrobić, dlaczego nie zarejestrowało w żadnym WP ?

Kliknij "odbieraj mejle od początku"..jak przemieli jeszcze raz to powinne się pojawić. I WP pojawi się albo po stronie publicznej bazy albo po stronie prywatnych, w zależności jak zaznaczysz przy rejestracji- nigdy nie będzie sytuacji że po dwóch stronach będziesz miał WP(pomijam fakt wklejenia do prywatnej bazy adresów z loginami i hasłami)

Sorry za offtop, ale Rzezniczek - ty jeszcze nie dawno dawałeś podziękowania za odpowiedzi na twoje pytania początkującego a teraz masz własne forum i to jeszcze BLACK HAT? Czy tylko go reklamujesz?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Jak tam u Was z ilością WP po skorzystaniu z DeathByCaptcha? Moja lista dość standardowa i w większości z harvestera, miała ~3600 pozycji. Zarejestrowało do ~900, dodaje do ~400 (dużo moderowanych, więc pewnie się to zmieni).

I tak wygląda to lepiej niż przed aktualizacją :)

Najlepsza dla ciała i ducha - dieta montignaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności