Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podeśle ktoś link do programu do zarzadzania bazadon?

Strony https://www.donlinkage.pl/ i okazwłoka.pl siadły wiec nie ma z kąd pobrac.

Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry.

Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips.

Zrobiłem test- 260 dodań do WP...myślałem że będzie X razy lepiej bo donlinkage zarejestrował się do ponad 3000 WP(przynajmniej tyle widnieje w bazie i tyle przyszło mejli). Ma ktoś jakąś baze z która mógłby sie podzielić albo odsprzedać? Tylko taka baza żeby ilość dodań się powiększyła ;)

U siebie sprawdziłem dodania do WP ogolnie to mam tak

Ilość zarejestrowanych WP: publiczne: 567, prywatne: 749

a dodań na dzień dzisiejszy to

WORDPRESS PRIV (295):

WORDPRESS (278)

W innym projekcie mam tak

WORDPRESS (306):

WORDPRESS PRIV (323):

Mam nadzieje że na tym się nie skończy bo też dużo nie jest.

Jak Ci się udało zarejstrować do tylu wordpresów ? bo ja mam teraz w bazie ponad 6000 i do tylu mi się zarejestrowało co pisałem wyżej.

Dodawarka jakoś sprawdza czy nie ma duplikatów miedzy bazą publiczną a prywatną ?

bilbord_opublikuj_mini.png

Sprawdza...dlatego nie wiem jak to zrobiłeś że masz i tu, i tu po troszke ;)

Część bazy dodałem- coś tam znalazłem po necie, coś harvester znalazł. Do rejestracji przeznaczonych było 6667 WP z czego zarejestrował się do 3112. Tylko że teraz w zestawieniu z waszymi danymi to u mnie wychodzi jakaś lipa, tzn jeżeli chodzi o skuteczność. Jak dlugie macie teksty? U mnie około 1300-1600znaków i maks 3 linki. Może niektóre WP mają wypiekacza ustawionego np na 2000znaków albo więcej?

edit. moim zdaniem powinno być coś takiego, że można sobie wyczyścić bazę wg udanych/nieudanych dodań. Załóżmy że każdy puści w ciągu tygodnia ileś tam projektów- wiadomo, będzie różna ilość dodań, bo jeden katalog był i zniknął, był chwilowo nieczynny albo nie było danej kategorii i dlatego nie dodało. Ale jeżeli do danej domeny/skryptu donek nie dodał 10, 20 albo ileś tam razy, to znaczy że się nie da "wcisnąć" linka. W tym momencie powinna być funkcja/przycisk że z automatu taka domena wylatuje. Bo problem pojawi się przy dużej ilości projektów- nie dość że zajeżdżamy bogu ducha winnych ludzi stronki, to po naszej stronie mamy totalne marnotrawstwo zajętości serwera

Co do długości tekstów to ja piszę ile mi się chce czyli tak 1500 znaków max i mam zawsze tylko jeden link w treści bo wiecej po co ? ;)

Musze niedługo dodać jakiś projekt i puścić go na maxa żeby sprawdzić w ogole ile będzie dodań w jeden dzień i wtedy napiszę jak to wychodzi.

Co do sprawdzania katalogów to by się coś takiego przydało aby sprawdzał czy to nadal katalog jest jak próbujemy dodać stronę.

bo tak to mamy później takie sumy 2360[/color] /12986

Ilość zarejestrowanych WP: publiczne: 2454

To ja chyba muszę maila zmienić i dane do logowania i puścić rejestracje jeszcze raz bo tak to nie może być

W jaki sposób mogę usunąć katalogi z bazy? Nigdzie nie widzę tej opcji :)

Trzeba wejść w grupę i tam masz usuwanie jak Ci się wyświetlą wszystkie katalogi

bilbord_opublikuj_mini.png

W jaki sposób mogę usunąć katalogi z bazy? Nigdzie nie widzę tej opcji ;)

Z bazy wspólnej? Raczej nie masz możliwości z poziomu przeglądarki (chyba, że też jestem ślepy). Jeżeli idzie o WP to w Rejestracji jest: wyczyść bazę publiczną. W bazach prywatnych można kasować do woli.

Najlepsza dla ciała i ducha - dieta montignaca

To ja chyba muszę maila zmienić i dane do logowania i puścić rejestracje jeszcze raz bo tak to nie może być

Ale zwróć uwagę ile dodań ;)

Wyczyszczę bazę i puszczę odnowa rejestrowanie - teraz z Deathbycaptcha ;)

w Rejestracji jest: wyczyść bazę publiczną.

Dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności