Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w 2 projektach, na zakładce projektów mam komunikat (w postaci: !!!) "POPRAW SYNONIMY W TYM PROJEKCIE!". Jak sprawdzić gdzie jest błąd? nadmienię tylko, że sprawdzałem arty i tytuły edytorami z SeoBohatera i kilkoma online i żaden nie wykazał jakiegokolwiek błędu.

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Mam jedno pytanie-propozycje, tematu nie śledzę i może to już było. Aktualnie w donie mam takie statystyki katalogów (tylko publiczna baza):

Rodzaj Ilość

WordPress 712

OmniPress 114

EasyDir 4662

OtwartyMini 1216

WebMini 3941

DonMini 1472

PKSI 70

FreeGlobes 133

Trochę tego jest (10k?), ale na dobrą sprawę i tak zazwyczaj uzyskam z 1000 linków (10% skuteczności). Czy nie przydałaby się funkcja typu, że jeśli np. 10 razy pod rząd (do ustalenia indywidualnie) nie doda wpisu do danego katalogu to dany katalog zostaje wpisany na czarną listę i więcej skrypt tam nie dodaje.

Wiele byśmy nie stracili na skuteczności, a obciążenie by spadło 10-krotnie.

PS. z dona jestem zadowolony :)

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

Mam jedno pytanie-propozycje, tematu nie śledzę i może to już było. Aktualnie w donie mam takie statystyki katalogów (tylko publiczna baza):

Rodzaj Ilość

WordPress 712

OmniPress 114

EasyDir 4662

OtwartyMini 1216

WebMini 3941

DonMini 1472

PKSI 70

FreeGlobes 133

Trochę tego jest (10k?), ale na dobrą sprawę i tak zazwyczaj uzyskam z 1000 linków (10% skuteczności). Czy nie przydałaby się funkcja typu, że jeśli np. 10 razy pod rząd (do ustalenia indywidualnie) nie doda wpisu do danego katalogu to dany katalog zostaje wpisany na czarną listę i więcej skrypt tam nie dodaje.

Wiele byśmy nie stracili na skuteczności, a obciążenie by spadło 10-krotnie.

PS. z dona jestem zadowolony :)

Najwidoczniej masz starą bazę publiczną, bo oka ją oczyszczał i teraz jest znacznie mniejsza, przez co skuteczność wzrosła - ale taki pomysł jest dobry i chyba tez go zgłaszałem, bo przydałby sie zwłaszcza dla bazy priv - taka czarna lista.

Ale pytanie mam do Was, bo autor jak wiadomo nie odpowie, czy widzicie w raportach dodania do freeglobes? Ani w publik ani priv nie mam takiej pozycji a widzę że dodaje - w phpmyadmin tez nie widze ich w tabeli. No i drugie pytanie - dodaje Wam do pksi? Bo tu z kolei mam w raportach ale zero dodań.

Co racja to racja nie ma w ogóle w raporcie freeglobes ale w bazie mam ponad 800 sztuk a w raporcie nawet takiej pozycji nie ma (wcześniej było ). Pksi to już okazwłoka pisał, że sobie na razie odpuszcza ten skrypt i pewnie dla tego jest zerowa skuteczność

bilbord_opublikuj_mini.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności