Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

czyli piszesz żeby poprostu wgrać starszą wersje donka?

i poczekać aż przyjdzie z uropu:)

A sprawdzałeś takie coś że jak np nie dodało do katalogu to poprostu usuwałeś go z listy może to coś pomoże ale jest kupę grzebania żeby znaleść ten WP do którego się nie doda wpis:(

Może to coś pomoże w tym że będzie większa skuteczność bo mi nawet z tego co widzę to pisze że mam w bazie samo https:// w niektórych pozycjach

Albo może to być przyczyną że np nie rejestrowałem jak jest login do wp to nie wpisywałem z synonimami?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czyli piszesz żeby poprostu wgrać starszą wersje donka?

i poczekać aż przyjdzie z uropu:)

A sprawdzałeś takie coś że jak np nie dodało do katalogu to poprostu usuwałeś go z listy może to coś pomoże ale jest kupę grzebania żeby znaleść ten WP do którego się nie doda wpis:(

Może to coś pomoże w tym że będzie większa skuteczność bo mi nawet z tego co widzę to pisze że mam w bazie samo https:// w niektórych pozycjach

Albo może to być przyczyną że np nie rejestrowałem jak jest login do wp to nie wpisywałem z synonimami?

Tak zrobiłem, ale teraz patrze, po dodaniu nowych katalogów do bazy prywatnej dodawanie widze że startuje, ale się zacina i muszę je usuwać z harmonogramu. Tylko nowe projekty dodają się bezproblemowo.

ja czekam na poprawkę z mailami w wp

Ja też. Po zmianie maila wszystko stoi w miejscu. Skuteczność bez odbierania maili aktywacyjnych spadła dziesięciokrotnie. Monitoring pozycji po ostatniej aktualce też się sypnął i pokazuje dziwne wyniki. Ten sprzed aktualizacji był o niebo lepszy. Z harvesterem też coś nie tak - jest o wiele gorzej niż przed aktualką.

jak dla mnie to najważniejsze jest dodawanie w tym sofcie - monitoring i reszta myślę, że tylko utrudnia autorowi pracę nad zasadniczymi kwestiami jak dodawanie kolejnych skryptów - nie macie takiego wrażenia? Przecież z kazdą aktualizacją musi sprawdzać te moduły. Natomiast problem z dodawaniem juz wybadałem że właśnie pojawia się po dodaniu nowych katalogów - czy to samemu czy przez harvestera. No i na to rozwiązania są 2 - usuwać projekt i dodawać od nowa(duplikaty) albo czekać aż oka to poprawi :jezyk1:

kilkanaście postów wcześniej pisałem o kłopocie z 2 projektami (komunikat: POPRAW SYNONIMY W TYM PROJEKCIE!") w końcu udało mi się odnaleźć przyczynę. w obu przypadkach w treści artów były użyte „ ” i to właśnie one powodowały problemy.

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Cześć a ten serwer ta druga opcja HEX 12 co jest na 6 miesięcy za 74 chyba złoty to on by starczył. Bo zamierzam coś dziś kupić tylko zastanawiam się coś może mnie pokierujesz.

I czy te serwery z twojej sygnaturki są już pokonfigurowane i mają jakiś panel czy trzeba instalować wszystko ręcznie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności