Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie o tym nie pomyślałem.

Może lepiej poczekam na oke i wtedy przeniosę. Bo na tym co mam mam jeszcze jeden program i strasznie zamulił donka

1 projekt w nim idzie prawie 2 dni i muszę przenieść. Mam nadzieje że to jest tego powód a nie donka jako donka po aktualizacji

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy jednej stronie spadła drastycznie skuteczność dodawania do easydir, a przy jeszcze innej do wszystkich typów katalogów. Ale możliwe, że strony były katalogowane. Sprawdzam wszystkie możliwe ewentualności. Przydałyby się "logi".

@buzu u mnie też tak samo jest.

Ja mam tak że pare dni temu dodałem nowy projekt i co lepsze strona która jest nowa i dopiero ja ją zaczołem pozycjonować.

I tak samo mam że mam bardzo słabą skuteczność. Bo puściłem tylko do katalogów omijając wordpresy i komentarze i mam skuteczność

169 / 15247

Opis mam 500 zn zsynonimowany i coś jest nie tak czemu aż tyle mam nie udanych.

@adach44

Ile ustawiasz słów kluczowych?

Jednak problemu ze stronami w adresie z "-" nie ma. Najwidoczniej zbieg okoliczności, że akurat dwie strony z takim znakiem w adresie były już katalogowane. Chyba, że jeszcze coś nie gra od strony serwera. Tak czy inaczej, przydałyby się logi. Z tego co pamiętam, jest to na liście 'to do' przy następnej aktualizacji.

zmniejszyłem na małe literki i dodałem tagów i wcisnołem dodawaj tylko do nieudanych i coś zaczeło mielić pomału bo pomału ale coś tam już idzie. Dzięki za radę bardzo się przydała :) jeszcze tylko zostaje sprawa z wordpresami że nie chcą się dodawać po aktualizacji ale to chyba trzeba będzie poczekać na oke żeby to naprawił może. A znacie może jakiś program coś takiego jak AIO żeby dodawał ale tylko do wordpresów bez innych katalogów ??

Ja mam inny problem, dodaje ciągle WP projekt 71 i stoi. Ewentualnie dodaje od nowa i znowu na nim stoi. Klikałam dodaj ponownie do nieudanych. Wcześniej wznowiłam bo zastopowały się.

no to jest mniej więcej ten sam problem co u mnie i kolegów wcześniej. Ja ten problem zauważyłem po ostatnich aktualizacjach i wydaje mi się że może wynika on z numeracji katalogów w bazie - bo normalnie dodawało, ale jak zarejestrowałem się do nowych wp, czy dodałem nowe katalogi to projekt się zatrzymał i juz nic nie pomaga. Ja czekam aż oka wypuści aktualizację - no i nie nękajcie go mailami zaraz po tej przerwie, bo będzie to trwało jeszcze dłużej :jezyk1:

Widzę że przybyło kilka stron niechlubnej historii donlinkage :( No i jakoś forum inaczej wygląda... :)

Rzezniczek i inne osoby mające problem z rejestracją (oprócz san) - albo źle dane do maila są wprowadzone albo nie ma imap - albo jakaś skrzynka poza o2 i gmail z którą nie może sobie poradzić. zobacz co wyświetla po wywołaniu rejestracja.php

san - proszę o kontakt w sprawie rejestracji

PageSEO - nie wiem czy to Ty pisałeś na maila - dzsiaj odpisywałem.

mindryl - nie podajesz żadnych informacji które mogłyby pomóc w znalezieniu problemu. Najlepiej napisz do mnie na mail - rozwiążemy problem

Piotr_Kielski - wywoałaj updatebazykat.php - wyczyszczą się te stare nieaktywne

Ogólnie jeśli są jakieś problemy proszę o info na mail.

Testuję dodawanie - może uda mi się natrafić na ten błąd z zacinaniem. Jeśli ktoś mógłby mi podesłać dostęp do zaciętego donlinka byłbym bardzo wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności