Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

A ja się przyczepię do tego co wcześniej już pytałem czy baza publiczna i baza prywatna w jakiś sposób jest porównywana i czy "może" być tak, że w bazie publicznej i bazie prywatnej będziemy mieli takie same adresy katalogów ?

Moje pytanie nie jest bezpodstawne ponieważ widzę u siebie, że mam zdublowane adresy.

bilbord_opublikuj_mini.png

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja się przyczepię do tego co wcześniej już pytałem czy baza publiczna i baza prywatna w jakiś sposób jest porównywana i czy "może" być tak, że w bazie publicznej i bazie prywatnej będziemy mieli takie same adresy katalogów ?

Moje pytanie nie jest bezpodstawne ponieważ widzę u siebie, że mam zdublowane adresy.

już była o tym mowa kiedyś - są zdublowane bo skrypt nie sprawdza tego, ale myslę że warto zastanowić się nad tym co pisał piotr kielski czyli wprowadzeniem czarnych list - tak żeby też był pod nie podgląd dla katalogów do których skrypt nie dodał kilka razy wpisu, bo tak to ręcznie trzeba przesiewać te listy a to nie jest wygodne

już była o tym mowa kiedyś - są zdublowane bo skrypt nie sprawdza tego

to trochę lipnie myślę że warto się zastanowić nad tym aby dodać jakiś mechanizm sprawdzający przecież to nie takie trudne ;)

ale myslę że warto zastanowić się nad tym co pisał piotr kielski czyli wprowadzeniem czarnych list - tak żeby też był pod nie podgląd dla katalogów do których skrypt nie dodał kilka razy wpisu, bo tak to ręcznie trzeba przesiewać te listy a to nie jest wygodne

to tez jest bardzo dobry pomysł plus możliwość zdefiniowania po ilu nie udanych próbach katalog ma wylatywać z listy.

bilbord_opublikuj_mini.png

@Oka - tak jak napisałem wcześniej, po aktualizacji mialem problem z rejestracją. Dałem "Rejestruj od początku", nie zmieniałem maila i innych danych. Rejestracja do wp ruszyła.

Poza tym wszystko hula jak trzeba :)

Takie moje uwagi:

- tak jak inni zauważyli przydały by się logi,

- zgadzam się, że np. w zarejestrowanych wp przydała by się funkcja usuwania miejsc, gdzie dodaje kilka razy bez skutku, to precel wypada, albo można samemu sprawdzić te precle (np. zbanowane, nie działające). Na tą chwilę muszę exportować adresy z bazy danych, filtrować i ponownie importować - trochę to zajmuje czasu.

Spokojnie, wszystko zostanie wprowadzone. Już w najbliższym czasie będą logi i statystyki dla katalogów z możliwością usuwania tych nieaktywnych. Co do porównania bazy publicznej też pisałem że postaram się to wprowadzić - może się uda, ale jeszcze troszeczkę trzeba poczekać.

Wiem, wiem... mnóstwo stron i ciężko znaleźć te informacje :)

Motaba - zapraszam na mail. poradzimy coś.

Sorry za OT, ale Euzebiusz > Masz zatkaną PM ... odbierz email - pilne :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Koledzy moze laskawie zecha sie podzielic baza prywatnych lub mniej publicznych precli na pw? wzamian za link? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności