Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

Na podstronie moduły->katalogi, wyskakuje mi w stopce coś takiego:

Warning: unlink(infodla1342607026infodla.txt) [function.unlink]: Permission denied in /home/[tu adres]/public_html/page.php(5) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 314

Warning: file_put_contents(infodla1342779208infodla.txt) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/[tu adres]/public_html/page.php(5) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 315

Czym to jest powodowane? I przeszkadza to w czymś?

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Przez ostatnie dni z powodów osobistych nie mam niestety głowy do pracy. Pozbieram się i myślę że od wtorku-środy ruszymy z aktualizacjami.

Nie wiem dlaczego, ale dostałem 2 maile na 2 skrzynki:

Otrzymalismy od Ciebie zamówienie ze strony i4a.pl (DonLinkage). Postaramy sie odpowiedziec mozliwie najszybciej. Nie odpowiadaj na tego maila. Z powazaniem: SEO Solutions

To normalne? Chyba nie - jakiś błąd?

Dostaliśmy 15 zamówień w krótkich odstępach czasowych. Awaria to na pewno nie jest, jakiś dowcipniś ręcznie wypełnił tyle razy formularz. Badam sprawę.

ja też się podepnę do kolegi a tak w ogóle byłbym za stworzeniem jakieś bazy wspólnej bazy użytkowników (np mam dobrą bazę wp (35k) około 2k zarejestrownych narazie mało dodanych około 300-400, ale równoważę bo jeszcze projekty idą w seokatalogach)

Uwaga! Dziś/jutro zostanie uruchomiony robot sprawdzający precle bazadon - zostaną bezlitośnie wycięte zbanowane precle oraz te niedziałające. Świadomych użytkowników proszę więc o przedwczesne podmienienie zbanowanych bądź naprawienie niedziałąjących tak, by nie stracić możliwości publikacji.

Obecnie mamy już prawie 500 prywatnych precli w bazie (bazadon). Zapraszam wszystkich do dołączenia. Mam sygnały na najbliższy czas o kolejnych osobach dołączających i wg. moich szacunków do miesiąca powinno się pojawić jeszcze około 300 nowych (ale wiadomo, obiecanego dużo się zmieści ;)

Od dzisiaj też wracam do roboty, dokończę wiki, w najbliższym czasie (szacunkowo ok 2 tygodnie) będzie oprócz tego jeszcze obsługa 1-2 skryptów (i logi w końcu się pojawią). Pracy jest jeszcze dużo.

Przypominam, że wszelkie aktualizacje DonLinkage są i będą darmowe.

Przypominam jeszcze o problemie raportowania easydir - uciążliwe, gdy robi się "blast" dla klienta, a potem chce się wysłać raport.

Jeszcze przy przy katalogach OtwartyMini zauważyłem problem, że czasem brakuje ukośnika w adresie, ale mniemam, że to związane z danymi katalogami a nie samym błędem w raportowaniu.

Postaram się naprawić błąd z easydirami na najbliższą aktualizację. Otwartymini też mam zapisane to o czym napisałeś. Dzięki za przypomnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności