Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o ostatnią aktualke rejestracji, został tam poprawiony jedyne błąd związny z odbieraniem maili (w welu przypadkach po prostu nie pobierał maili ze skrzynki). Nic innego się nie zmieniło. Skuteczność w nowym systemie dodawania jest większa. W tym tygodniu już będzie pełna aktualizacja.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Puściłem dwa projekty w odstępie godziny, jeden ma 262 (1 link) dodania a drugi 207 (2 linki).

śniło mi się, że przyszła aktualizacja

I to jest właśnie ewidentny znak, że trzeba wziąć kilka dni urlopu :)

To czekanie na aktualizację, jest jak czekanie z dziewczyną na okres za młodu - "Będzie czy nie będzie... Może dzisiaj... A może jutro... Miał być wczoraj... A jak nie będzie?... Noooo! Jeest!!" :)

O wielki (s)Twórco i Władco Języków (a konkretnie php :P) - kiedy w końcu ta aktualizacja, bo widzisz, że tu niektórzy już od zmysłów odchodzą? :P

Ja na bazie, którą miałem jeszcze wczoraj miałem lekko ponad 800 dodań ale zachciało mi się zrobić nową i teraz mam 200 dodań... :)

Na razie nie robię kolejnej i czekam do aktualizacji - później będę się martwił :P

Inna kwestia jest taka, że ja co kilka dni filtruję bazę i mam w niej tylko te precle, zaindeksowane w Google.

Wczoraj np dostałem publiczną bazę z Omni (nie wiem czy całą czy fragment) i na 2294 precle zaindeksowanych było ok 350 :) To jest dopiero wynik :P

Jak macie jakieś ciekawe, porządne, prywatne listy precli to przysyłajcie na dgancarz(nospam)wp.pl

Połączę to wszystko do kupy z moją listą, wyczyszczę z duplikatów i zbanowanych i odeślę całość tym, którzy przysłali coś wartościowego.

Jak mi przyślesz publiczną bazę z DonLinka, to nie licz na to że otrzymasz w zamian listę - jest to propozycja dla tych, którzy posiadają swoje, naprawdę dobre listy.

Chętni na zwiększenie site'u mogą też podsyłać adresy swoich precli, otwartych na dodawarki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności