Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już prawie wszystko znalazłem - niestety bany idą użytkownikami. Przyjrzę się temu bliżej, jeśli moje przypuszczenia się potwierdzą będziemy wymagać zróżnicowania przynajmniej dnsów i dat rejestracji.

Już prawie wszystko znalazłem - niestety bany idą użytkownikami.

też to monitoruje i poleciało sporo pewnie przy ponownym sprawdzeniu znów poleci

Może SWLe podłączyli do precli...

Sprawdziłem ich dużo i nie wykryłem systemów SWL znaczy się linków wychodzących ze strony głównej w stopkach i takie tam ;)

Mi się wydaje, że one padają bo nikt nie zmienia wyglądu strony wszystkie są takie same identyczna struktura

na przykład

linki skasowane.. ..

tytuł taki sam

nawet te same tytuły artykułów są takie same (ja bym je nawet zbanował a co dopiero google ;) )

bilbord_opublikuj_mini.png

Widać, jak użytkownicy nie dbają o wspólną bazę. Można by zastosować podczas instalacji coś w rodzaju synonimów, czyli losowo generowanych standardowych danych, aby w pewnym stopniu zróżnicować to. Wiem, że to nie zastąpi chwili pracy nad zrobieniem tego porządnie, ale w pewnym stopniu zmniejszy ryzyko bananów.

Jak widać z poprzednich postów - zamknięte forum potrzebne na gwałt :D

Myślałem ostatnio nad kupnem DLA, ale jak czytam to o prywatnych preclach...

Jak aktualnie się ma sprawa banowanych precli? Ile ma prywatna baza i ile jest niezbanowanych ?

Możecie polecić jakiś hosting niedrogi i dość dobry pod DLA?

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Jeśli chodzi o te dziwne linki: stary skrypt precla (pierwsza wersja) - jeśli href otoczony " to wywala taki błąd.

kilka ponad 100 banów. aktualnie 347 dobrych precli. Można sobie kliknąć "Aktualizuj" w module katalogów, usunie zbanowane.

Tak jak napisałem wcześniej - bany idą użytkownikami. Moim zdaniem główny błąd to rejestracja domen w jednym czasie u jednego rejestratora (co do minuty, a większości przypadków co do sekudny). Będzie trzeba też coś zrobić z treścią / wyglądem. Omówimy to na blachseohat / scisletajne forum dla ;)

PS. W najbliższym czasie pojawi się w końcu wiki + księga gości :)

Szkoda, że tak bany lecą, planuję coś dodać swojego w wolnej chwili, żeby korzystać z bazy, mam nadzieję że będzie warto, bardziej niz do zwykłych precli ;-)

@WyczesanySEOWIEC: Ja mam hosting na SEObezlipy.pl i działa bez problemu :) 30 netto za rok :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności