Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

@karolinar zmień sobie wartości w pliku speed.php dla tych skryptów na niższe to nie będzie tyle dodawać

propozycja: może każdy nowy precel w bazadon przed dopuszczeniem do systemu powinien przejść moderację? tzn czujne oko okazwłoka (lub kogoś innego) musiałoby zerknąć czy właściciel precla wprowadził jakiekolwiek modyfikacje (przynajmniej zmiana domyślnych tekstów w szablonie itp) czy tylko wrzucił skrypt na serwer i zapomniał.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tym razem 3 z moich blogów dostały. Ja bym jednak stawiał, że to DC jest główną przyczyną banów.

Przy sprawdzaniu całych zdań trafiają się takie kwiatki: Około 1,180 wyników (0,26 s). Około 4,250 wyników (0,34 s).

Zostają domeny mocniejsze, a te porejestrowane niedawno z backlinkami przeważnie z SWL i tą samą treścią dostają strzały. Ja pewnie dostanę kolejne, bo dostała tylko część domen z tym wspólnym mianownikiem.

Potwierdzam, znowu "trochę" poszło. Już przygotowuję forum i będziemy myśleć co z tym fantem robić dalej.

Dokładnie, poszły te starsze. Dokładnie 57 baników.

Na hekko działa.

PS. GG mi się wiechło i nie chce się włączyć :) Zaraz coś poradzę.

PS2. Na forum.donlinkage.pl na razie dyskutujemy tylko o sprawie BazaDon. Zapraszam wszystkich użytkowników DonLinkage - bo jest ciekawie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności