Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, musisz dodać swoje precle. Obecnie przeliczane jest to na punkty, musisz uzbierać minimum 27 punktów, aby móc dodawać. Punkty przyznawane są za rodzaje domen:

.pl - 5 pkt

narodowe pozostałe + funkcjonalne - 4 pkt

domeny drugiego poziomu (np. ‘.com.pl’) - 3 pkt

domeny regionalne - 2 pkt

subdomeny narodowych bądź funkcjonalnych - 1 pkt

Postaram się już jutro puścić aktualizację bazy katalogów, bo od ostatniej już trochę minęło.

Do tygodnia będzie dostępne dodawanie do wiki (najmniej kilkaset adresów) i byćmoże do księgi gości (kilkaset adresów).

Zastanawia mnie tylko jedno (jesli cos pomylilem prosze o szybkie skorygowanie mnie :) )

-jest zamknieta baza tak?

-zakladam ze do niej dolaczam (dajac swoje strony WWW)

- moge z niej korzystac, podobnie jak inni moga na moich stronach publikowac wpisy

Wszystko super tak?

Ale..co w przypadku gdy kos nieumiejetnie doprowadzi wlasnie do szybkiego wyindeksowania mojej domeny/ moich domen ?

poprzez ewidentne spamowanie?

Pytanie nie jest przypadkowe i rzucone bez przemyslen - widze co sie dzieje na roznych wordpressach, joomlach itd, gdzie sprawdzam poziom wrzucanych tekstow to poprostu jest porazka.

Bez obrazy dla niektorych ale wszystko w 99% leci do kosza..no sory bardzo...

tekst na 100 slow chamsko przemielony przez mieszarke slow, a liczba slow kluczowych (na ktore ktos chce sie pozycjonowac) wynosi 30 % to ja tu czegos nie rozumiem...

i taki wpis powielany jest np codziennie badz co 2 dzien...kopiuj -=> wklej i tak ciagle..

masakra jakas..

Boje sie ze tu moze byc podobnie...jak to w praktyce wyglada?

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Promocja będzie taka, że będzie przedłużona promocja mimo około +1000 nowych lokalizacj do linkowania :D

Co do BazaDon - wszystko się okaże... jest ciekawie.

Bany były już kilka dni temtu, przyspałeś :)

Robimy wszystko, żeby w jak największym stopniu wykluczyć bany na przyszłość.

Co do Freeglobes - łamane są tylko te standardowe captcha (takie na niebieskim tle).

Już to sprawdzam i dam znać.

PS. Nowe katalogi już prawie przygotowane.

Edit. U mnie działa - masz najnowszą wersję 3.3.0? Możesz zrzucić mi tabelę harvester (szczególnie typ qw) i podesłać na mail?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności